"Pinigai nereikalingi ir nepageidaujami, - pasirodžius naujienoms apie S.Bingo dosnumą suskubo pareikšti E.Hurley. - Mes su Damianu labai gerai tvarkomės patys".

S.Bingas, kuris savo tėvystę pripažino tik po DNR tyrimo, sutiko prieš aštuonis mėnesius gimusiam Damianui skirti po 100 tūkst. svarų per metus, kol jam sueis 18 metų. Taip jo prašymu nurodoma antradienį priimtoje Londono teismo nutartyje.

"Ponas Bingas yra patenkintas, kad reikalas baigtas ir kad jis gali ištesėti savo pažadą dėl savo sūnaus gero išlaikymo", - sakoma S.Bingo pranešime spaudai.

Sužinojusi E.Hurley atsakymą S.Bingo atstovė spaudai nurodė, kad aktorė negali atsisakyti jos sūnui teismo sprendimu skiriamų pinigų. "Steve'as perves pinigus į savo sūnaus sąskaitą, jei panelė Hurley atsisakys juos priimti", - sakė atstovė.

Ji pridūrė: "Labai neįprasta, kad tėvas eitų į teismą užtikrinti savo paties alimentus, tačiau Steve'as pasielgė būtent taip - kad užtikrintų tinkamą aprūpinimą Damianui".

Tačiau E.Hurley, buvęs kosmetikos kompanijos "Estee Lauder" "veidas" ir tokių filmų, kaip "Šėtoniškas sandėris" (Bedazzled) bei "Ostinas Pauersas - tarptautinis šnipas" (Austin Powers: International Man of Mystery) žvaigždė, tai vertina iš aukšto.

"Visada labai aiškiai sakydavau Bingui, kad ...visiškai nenoriu jokios jo finansinės paramos, - sakė ji. -Tačiau po teismo proceso, kurį jis pats pradėjo ir kuriam aš nepritariau, atrodo, jog niekas negali sustabdytižmogaus, mėginančio duoti pinigus. Laimei, galima atsisakyti tai priimti. Taip aš ir padariau".

Damianas gimė balandžio 4 dieną, o maždaug po dviejų savaičių 37 metų S.Bingas, Niujorko nekilnojamojo turto magnato Leo Bingo vaikaitis, pradėjo teismo procesą dėl tėvystės nustatymo.

Pranešama, kad 37 metų E.Hurley susitikinėti su S.Bingu pradėjo 2000-aisiais, žlugus 13 metų trukusiems jos santykiams su britų aktoriumi Hugh Grantu.

Nors E.Hurley teigia nenorinti S.Bingo pinigų, vis dėlto jam padėkojo. Tačiau padėka atrodo sarkastiška:"Žinau, kad 100 tūkst. svarų per metus ponui Bingui yra milžiniški pinigai ir labai vertinu jo dosnumą savo sūnui".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją