„Mūsų Klaipėdos dramos teatro vadovas ir mano bičiulis Tomas Juočys ne vienerius metus lanko bokso treniruotes ir mes jau ne kartą apie tai esame su juo kalbėję. Aš buvau sakius, kad visai įdomu būtų stebėti ritmas vyrų kovas. Na, jis mane ir pakvietė pasižiūrėti (šypsosi).

Atėjusi į „Muay Thai Imperijá“ treneris Vadim Gridiajev pasiūlė ir man sudalyvauti treniruotėje. Nebuvau tam pasiruošusi, bet manimi pasirūpino ir viskas, ko reikia treniruotei, buvo paduota. Tik nusišypsojusi paskiau „taip“.

Šįkart žinoma aktorė buvo vienintelė moteris tarp vyrų. Eglė dalyvavo bendroje treniruotėje, o vėliau stebėjo jų kovą ringe.

„Manau, kad būtinai sugrįšiu ten ir tikrai ne kartą. Įdomu buvo susipažinti su šiuo sportu. Po treniruotės jaučiau ypač gerai tiek fiziškai, tiek emociškai. Dirbo visi kūno raumenys, o ir savigynai tai neblogas pasiruošimas. Treneris Vadimas nesuabejojo, jog esu sportuojanti. Sakė, kad esu labai sportiška ir puikios formos, mano kūnas lankstus. Ir drąsos man netrūksta.

Kartas nuo karto lankausi sporto salėje, žaidžiu tenisą. Man taip pat patinka jėgos aitvarai, važinėtis dviračiu, plaukioti. Tikiu, kad prie viso to prijungsiu ir boksą“, – sakė aktorė.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)