Tadai, kai šeimoje atsirado Eglė, Tau jau buvo 9-eri. Ar nebuvo keista?

Jau buvau beveik visas vyras (šypteli), todėl tikrai laukiau, džiaugiausi ir viskas buvo tikrai smagu.

Ar tekdavo vienam prižiūrėti sesę?

Mama visuomet prisižiūrėdavo, tad turėjo savų reikalų. Dažnai tekdavo ją prižiūrėti: maitinti, migdyti. Džiaugdavausi, kai jau užmigdavo ir galėdavau eiti ruošti namų darbų.

Ar vaikystėje ir paauglystėje tarp Jūsų buvo nesutarimų?

Žinoma. Ji dažnai lįsdavo į mano kambarį. Iš pradžių trukdydavo ruošti namų darbus, o vėliau, kai pas mane ateidavo panelės, jai būdavo labai įdomu, kaip viskas vyksta.Nors labai didelių pykčių nebuvo, mūsų santykiai tikrai idealūs.

Kokią didžiausią išdaigą Tau yra iškrėtusi Eglė?

Dažniau aš jai krėsdavau išdaigas. Ji buvo mažesnė, kažko ypatingo ji man nėra padariusi. Aš ją erzindavau, iš mano kambario ji dažnai tiesiog išskrisdavo, o ne išeidavo. Būdavo, kad ir į dušą nunešdavau, tai tiesiog kasdienybė (juokiasi). Abu esame ne lėto būdo, todėl būdavo visko, bet, aišku, viskas proto ribose.

Kokia Eglė yra namuose?

Jau dešimt metų negyvenu su ja vienuose namuose, bet šiaip ji tokia pati, kaip ir viešumoje: rami, linksma, visada su šypsenėle, kikena. Būna, kartais paburbuliuoja, bet šiaip ji nėra arogantiška, paprasta.

Ką Eglė veikia likusi viena?

Ji labai daug sportuoja, net nežinau, ar kada nors būna viena namuose. Eglė turi daug veiklos: arba pati šoka, arba moko kitus šokti. Nors... Man atrodo, likusi viena ji mėgsta skaityti knygas.

Ar ir Tu taip pat gerai judi ant parketo kaip sesė?

Iš viso nemoku šokti. Nuo šešerių iki dabar žaidžiu futbolą. Man kažkaip nesisekdavo šokti, gal valso žingsnelius ir prisiminčiau, bet daugiau visiškai nieko.

Ar Eglė vaikystėje turėjo kokią nors pravardę?

Jų turėjo labai daug. Aš ją visaip vadindavau, nes vaikystėje ji šveplavo ir ne viską taisyklingai ištardavo, todėl tų pravardžių ar žodžių, kuriais ją erzindavau, buvo visokių. Sunku dabar kažką atsiminti, o ir skaitytojai nesuprastų, nes tektų ilgai aiškinti, kaip kilo tos pravardės (juokiasi).

Kaip manai, ar Eglė turi paslapčių nuo Tavęs?

Jei turi ar turėjo, tai aš tikrai nežinau. Bet šiaip mes kalbame atvirai ir visomis temomis. Stengiuosi jai patarti kaip vyresnysis brolis, visada pasakau, jei matau, kad ką nors daro ne taip.

Gyvenate atskirai. Ar dažnai susitinkate?

Dažnokai. Būna, kad ir į naktinius klubus einame kartu, šią vasarą ir atostogavome kartu. Netikėtai abu turėjome laiko atostogoms, todėl niekam nieko nesakę sėdome ir išvažiavome paatostogauti į Palangą. Sutariame kaip draugai.

Įspūdingą nuotraukų galeriją, kurioje daugybė Eglės ir Tado nuotykių, rasi portale MIESTE.lt