E. Dragūnas džiaugiasi sportininkių sėkme ir naujienų portalui DELFI papasakojo, kad jo įkurtas fondas keičia strategiją. Anot atlikėjo, svarbu ne tik padėti sergantiesiems.

"Mūsų fondas jas rėmė. Pasirinkome tokią strategiją - užbėgti už akių sunkumams. Tam, kad žmonės sportuotų, būtų sveiki. Norime bėdoms užbėgti už akių, kad visuomenė būtų sveikesnė", - DELFI pasakojo E. Dragūnas.

"Kaip ir planavome, ketiname statyti reabilitacijos namus. Jau yra nupirkta žemė, gauti statybų leidimai. Kitą savaitę prasidės viskas... Žemė yra Molėtų rajone, ant ežero kranto", - planus atskleidė E. Dragūnas.

Be to, garsenybė planuoja, kad neilgai trukus Baltijos šalių rinką pasieks kavos produktas su jo atvaizdu. Už jį gauti pinigai taip pat suplauks į E. Dragūno įkurtą fondą.

"Bus pardavinėjama kava ir šokoladas su mano atvaizdu ir už parduotas lėšos bus skirtos fondui. Planuojame atidaryti vaikų, problematiško jaunimo, atsiduriančio teisiamųjų suole, sporto klubą. Norėsime atsidurti jų gyvenime, jį pasukti kita linkme. Tam tikru išbandomuoju laikotarpiu norėtume už juos nešti atsakomybę", - DELFI atskleidė E. Dragūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)