„Aš net nežadu nusileist! Ryt į teismą iškeliaus 67 troliukų bylos. Taupykit €€€€ advokatam. Tie, pas ką jau buvo svečių, pagauna, apie ką aš. Ir man nusispjaut, kad kai kam reiks parduot paskutinius triusikus“, - socialiniame tinkle rašė E. Dragūnas.

Tiesa, po kelių valandų šis atlikėjo pasisakymas buvo pašalintas.

Edidijaus Dragūno pasisakymas socialiniame tinkle

Grupės „Sel“ lyderis pastarąsias savaites nepaliauja drebinti Lietuvos pramogų verslo pasaulį.

Prieš porą savaičių E. Dragūnas viename interviu rėžė, kad atlikėjas Andrius Mamontovas šmeižė jį interneto komentaruose. Šiukšle savo buvusį prodiuserį išvadinęs „selas“ sekmadienį pateikė ir dokumentus, kurie, anot jo, yra oficialus daiktinis įrodymas, kad A. Mamontovas yra vienas iš jį šmeižusių komentatorių.

Šeštadienį Egidijus pareiškė, kad grupė „Sel“ nutraukia muzikinę veiklą. Atlikėjo išleistuvių proga Andrius Rožickas, kartu su A. Mamontovu kūręs vieną TV laidą, paviešino „selą“ parodijuojančią dainą, kuri netrukus buvo pašalinta iš „Youtube“ kanalo „Sel Records“ paliepimu. Tačiau įrašas ir vėl buvo įdėtas kito vartotojo.

Tiesa, penktadienį E. Dragūnui pačiam teko vykti į komisariatą dėl policijos pareigūnų įžeidinėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2317)