Norėdama padailinti savo moteriškas formas Agnė kasdien lankosi sporto klube. Moteris džiaugiasi, kad sportas laikui bėgant tampa ne darbu per prievartą, o malonumu.



Agnė jau kelis mėnesius vairuoja naujutėlaitį kalbantį šampano spalvos „Lexus“ automobilį, kuriame ne tik žavingai dainuoja, bet spėja sutvarkyti ir nemažai verslo reikalų.



Jau ne vienerius metus Agnė kiekvieną rytą pusryčiauja viename jos mėgstamiausių restoranų „St. Valentino“. Dainininkė mano, kad gyventi trimis ryžiais per dieną visiškai nebūtina, svarbiausia nepersivalgyti ir sveikai maitintis.



Didžiąją dienos dalį Agnė praleidžia renginių organizavimo firmoje „Elitaz“, kurią su bičiuliais įkūrė beveik prieš metus. Viena Agnės kolegių – televizijos žaidimo „Teleloto“ vedėja Gabrielė Bartkutė.



Tvarkydama verslo reikalus Agnė dažnai užsuka į „Dona Dewie“ reklamos agentūrą, kurioje jaučiasi kone kaip namie.



Sutvarkiusi „degančius“ reikalus, dainininkė kyla į grožio tvirtovę...



... kurioje trumpam užsuka pas stilistą Kęstą Rimdžių. Jis greitai...



ir kokybiškai...



... padaro ne tik stilingą makiažą, bet ir...



... nepriekaištingą šukuoseną. Juk reikia atrodyti dailiai po darbų vyksiančioje fotosesijoje. Agnė sakosi pripratusi prie nuolatos stilistų kuriamo įvaizdžio, nes tai neatsiejama jos darbų dalis.



Atėjus prie automobilio pasigirsta neaiškus, iš bagažinės sklindantis bruzdesys...



... ir staiga paaiškėja, kad joje susirangęs „Elitaz“ vadovas Gediminas Jaunius...



... kurį pamačiusi Agnė labai nustebo, o atsitokėjusi...



... ilgai ir garsiai juokėsi...



... tačiau netrukus prisiminė, kad Gediminą ji pamiršo bagažinėje po renginio „Vaikų balsas“. „Mes organizavome grandiozinį renginį, kurį vėliau transliavo mano mylimiausia TV3 televizija. Norėjosi, kad renginys pavyktų, todėl jam atidavėme visas jėgas, o kas ir kaip vyko po jo, pasirodo, aiškėja tik dabar“, - juokėsi Agnė.



Agnės ir Deivido Šemberų trejų metų Gabrielius džiaugiasi savo tigru.



Dar labiau jis džiaugiasi namo grįžusia mama, kurią pats pirmas pažadina kiekvieną rytą. Pasak Agnės, Gabrielius yra vienas geriausių ir brangiausių dalykų, atsiradusių jos gyvenime.



„Istorinis įvykis“, - juokavo Agnė, kalbėdama apie maisto gaminimą. Vieną pavakarę kartu su draugėmis ji gamino vakarienę – taip vyko fotosesija, skirta vieno moterų žurnalo skaitytojoms.



Užkandę bičiulės atsipalaiduoti ir pasišnekučiuoti patraukė į barą, kuriame Agnė susitiko su vyru Deividu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją