„P. Samoška – jaunosios kartos keliautojas iš Telšių, kuris vienas pats bastosi po pasaulį ir dalinasi savo nuotykiais su sekėjais. Labai pozityvus, nutrūktgalvis, paperkantis savo paprastumu, o dar jo žemaitiškas kalbėjimas prideda papildomo žavesio – nenuostabu, kad stebinčių jo nuotykius žmonių skaičius nuolat auga.

Pasiūlėme jam pasidalinti savo pasakojimais ir su „Delfi TV“ žiūrovais ir jis mielai sutiko, tad nuo šiol pirmadieniais-ketvirtadieniais kviesime prie ekranų susirinkti kelionių nuotykių mėgėjus“, – sako „Delfi“ video vadovas Arturas Paknys.

Šis keliautojas nesirenka įprastų kelių ir kelionių krypčių. Siera Leonė, Gvinėja – jis pats nežino, kur toliau gali nuklysti.

„Turbūt ne vienas iš mūsų esame apie tai pasvajojęs, o jis išties gyvena ir keliauja be jokio plano – tiesą sakant, net nežinome, kiek tęsis jo dabartinė kelionė, nes ir jis pats visiškai tuo nesirūpina, jam tiesiog smagu keliauti ir dalintis savo įspūdžiais. O mes kartu su žiūrovais gauname progą pamatyti, ką iš tiesų reiškia toks keliavimo būdas“, – sako A. Paknys.

Pasak jo, „Delfi TV“ tokiu būdu leidžia įdomiausius keliautojus atrasti platesnei auditorijai: „Didžiuojamės bendradarbiavimu su žinomais Lietuvos keliautojais. „Orijaus kelionės“ su Orijumi Gasanovu, „Zelandijos zigzagas“ su Aurimu Valujavičiumi, „Egzotiniai keliai“ su Algirdu Morkūnu, Manto Bertulio „Kitokios kelionės“ – dabar šią puikią kompaniją papildys ir P. Samoška.

Šių keliautojų kuriamas turinys tikrai yra vertas būti pastebėtas ir tų, kurie verčiau renkasi keliautojų nuotykius patogiai žiūrėti per televiziją ir džiaugiamės galėdami pasiūlyti tokią galimybę“.

Pauliaus Samoškos nuotykiai – pirmadieniais-ketvirtadieniais 22.30 per „Delfi TV“.