Administracinėn atsakomybėn traukiama J. Gedvilienė naujienų portalui DELFI sakė, kad ši byla susijusi su jos skaudžiomis skyrybomis.

Prieš tris mėnesius buvo gautas pranešimas apie smurtą Gedvilų artimoje aplinkoje. Atvykę pareigūnai pamatė, kad iš garažo išvažiuoja „Porshe“ markės automobilis.

Kaip pasakojo pareigūnai, sūnus filmavo važiuojančią J. Gedvilienę, o A. Gedvilas stovėjo šiek tiek nuošaliau. Policininkai iš nerišlios kalbos ir kvapo suprato, kad vairuotoja yra neblaivi. J. Gedvilienė buvo nuvežta į komisariatą. Rašyti pareiškimo kartu su sūnumi atvyko ir A. Gedvilas. Pasak policininkų, J. Gedvilienė buvo pavažiavusi penkis ar šešis metrus. Tai, kad J. Gedvilienė buvo išgėrusi, patvirtino alkotesterio duomenys komisariate.

„Vairuotojos būklė buvo nerami. Ji atrodė susinervinusi, sakė, kad susipyko su vyru. Asmuo, kvietęs policininkus, buvo blaivus“, - gruodžio mėnesį teisme kalbėjo policininkas. Vienas iš policininkų prisiminė, kad moteris vilkėjo chalatą.

„Buvo šeimyninis konfliktas, buvau priversta tą padaryti. Turėjau sėsti į automobilį ir ten tam tikrą laiką pabūti“, - ketvirtadienį sakė į teismą atvykusi J. Gedvilienė.

Pasak kaltinamosios, policiją galėjo iškviesti vyras: „Jis suinteresuotas. Juk turto dalybos“.

Dėl teisėjo ligos bylos svarstymas buvo atidėtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)