Pasak poros, tokie vakarėliai jų gyvenime nėra kasdienybė, tačiau paminėti sezono pradžią jiems norėjosi – juolab, kad tai tapo proga pabūti tik dviese.

„Nuotaikos puikios. Mūsų namuose jaučiasi, kad atėjo rugsėjis, nes turime du vaikus“, – DELFI šyptelėjo Veronika.

„Vaikai yra su močiutėmis, o dabar – tėvelių vakaras“, – savo žmonai pridūrė Donatas.

„Taip, juos prižiūri močiutės. Mums labai pasisekė, kad jas turime ir jos abi gyvena Vilniuje“, – tęsė dainininko žmona.

Pora kartu sutinka, kad nors pramogų vakarėliuose jie yra gana reti svečiai, šiame renginyje jiems norėjosi apsilankyti ir dėl čia esančių žmonių.

„Jeigu vakarėliai būtų kaip darbas, manau, labiau rinktumėmės likti namuose. Tiesą sakant, šį vakarą čia atvykome kartu gerai praleisti laiką. Šiandien čia daug kolegų ir bičiulių. Tokių vakarėlių nėra dažnai, todėl smagu visiems susitikti“, – kalbėjo D. Montvydas.

Veronika pridūrė, kad jiedu su vyru pakvietimų dalyvauti panašiuose vakarėliuose sulaukia dažnai, bet daugelį jų praleidžia.

„Mes atsirenkame, kur eiti. Tiesą sakant, manau, kad mes kartu su Veronika ne iki galo mėgstame tą pilną viešumą, todėl neiname į kiekvieną renginį. Kai pasiilgstame to šurmulio – ateiname. Šiuo atveju labai norisi pagerbti vienas kitą, nes čia susirinko daug kolegų“, – savo antrai pusei antrino dainininkas.

Pramogų pasaulyje neretai tvyro nuomonė, kad esant žinomu žmogumi išsaugoti savo asmeninį gyvenimą yra labai sunku, tačiau, pasak Donato, net ir šou versle viskas įmanoma, jei to nori.

„Viskas priklauso nuo požiūrio. Tie, kas šou verslą traktuoja paprasčiau – visi skandalai ar kažkas kita atrodo kaip ir nereikšmingi. Mes su Veronika gana nemažai bendraujame su žiniasklaida, bet mūsų gyvenimas susideda visai ne iš to. Mūsų vertybės yra kitur. Visi vakarėliai praeina, visos laidos praeina, kaip praeina ir sezonas. Visi gyvename laikinai, todėl nereikia gyventi įsitempus. Mes neturime ko slėpti, drąsiai kalbame apie savo šeimą, santykius, nesusireikšminame patys, todėl ir nesureikšminame aplinkos, kurioje esame. Svarbiausia darome tai, kas mums patinka ir ateiname ten, kur mums gera“, – šypsojosi D. Montvydas.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)