„Nesisveriu ir nieko ypatingo nedariau. Jokių dietų ir jokių sportų – tik nervai ir stresas“, - pokštavo D. Zvonkus. Vyras teigė, kad paskutinius dvejus su puse metų buvo labai užsiėmęs, turėjo daug darbo. Dėl išsibalansavusio rėžimo kompozitorius priaugo nereikalingo svorio. Deivydas teigė, kad paskutinį pusmetį pradėjus eiti laiku miegoti ir laiku kelti. To užteko, kad dingtų nepageidaujamas svoris.

D. Zvonkus nėra nesveiko maisto mėgėjas. Vyras nevalgo traškučių ar greito maisto restoranų patiekalų: „Labai mėgstu jūros gėrybes, žuvį, tačiau, kaip patirtis byloja, figūrai tai įtakos neturi. Nors ir mėgau žuvį, tačiau lašinių vis tiek turėjau.“

Pašnekovas DELFI pasakojo, kad jau kurį laiką itin retomis progomis vartoja alkoholį. Prieš keletą metų kompozitorius visus metus neišgėrė nė lašo: „Alkoholio atsisakymas neturėjo jokios įtakos svoriui. Tačiau alkoholis, kai jo yra per daug, nėra gerai. Pamenu, kai buvau 20-ties, alkoholis mano gyvenime būdavo bene kiekvieną savaitgalį. Nespjaunu į vandenį, tačiau kiekvienas gyvenimo etapas diktuoja savo. Susitvarkiau gyvenimo rėžimą, dėl to mažiau polinkio atsipalaiduoti. Poilsis duoda rezultatų.“

Vyras tikino, kad atsisakyti alkoholio būnant pramogų pasaulyje nėra sunku. „Jei nevartoji alkoholio ir eini į alkoholinio gėrimo pristatymą, kam ten iš viso eiti? Yra tokių vakarėlių, kur nevartoti yra neįdomu. Tada renkiesi kiek kitokio pobūdžio susibūrimus. Priežasčių vartoti ar nevartoti alkoholį galima rasti bet kur“, - tikino dainų kūrėjas.

D. Zvokus anksčiau:

Deivydas Zvonkus

D. Zvonkus dabar:

Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)