Ketvirtadienį Belmonto poilsio ir pramogų rūmuose vykusio filmavimo metu atlikėja Donalda Meiželytė paatviravo apie vienos garsiausių jos dainų gimimą. Pasirodo, kad jos kūrinyje „Naktinis trio“ apdainuojamos linksmybės su garsiais šalies vyrais.

Donalda šį savo hitą parašė beveik prieš 15 metų, kai šventė Audriaus Siaurusevičiaus ir Marijono Mikutavičiaus gimtadienį.

Šie du grandai gimė beveik to pačiu metu – LRT generalinis direktorius gimė balandžio 18 d., atlikėjas, žurnalistas ir laidų vedėjas M. Mikutavičius – balandžio 19 d.

Atlikėja pasakoja, kad jos dainos „Naktinis Trio“ žodžiai ir akordai gimė būtent tą vakarą, kai ji vaikštinėjo po naktinį Vilnių kartu su gimtadienį švenčiantusiu M. Mikutavičiumi ir aktoriumi Benu.

„Tada šventėm Siauro gimtadienį. Nors po dvylikos šventėm dar ir Markos gimtadienį, – prisimena Donalda. – Šventėme tris paras, o atsisėdus prie seno gastronomo stoties rajone ir gimė hitas apie „Naktinį trio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)