Takas medžių viršūnėmis vingiuoja 300 metrų ir veda į 35 metrų aukščio bokštą, nuo kurio galima apžvelgti apdainuotąjį Anykščių šilelį, pasigrožėti Šventosios upės vingiais, pasivaikščioti tarp medžių lajų.

Pakilusi aukštyn D. Grybauskaitė ryžosi pasidaryti pirmąją savo asmenukę. Ja ir savo rekomendacijomis politikė pasidalijo feisbuke.

Renginyje žurnalistų kalbinta prezidentė D. Grybauskaitė sakė, kad kovodama su šalį užklupusiais kaitra dėvi vėsaus audinio drabužius, vartoja daug skysčių bei vengia nebūtino buvimo lauke. Tačiau, anot šalies vadovės, karščiai nėra tokie nepakeliami ir svarbiausia nusiteikimas.

Penktadienį viešėdama Anykščiuose, kur atidarę medžių lajų taką, iš žurnalistų sulaukė klausimo, kaip ištveria didžiulius karščius. „Šilkas...“, – geros nuotaikos nestokojo šalies vadovė.

D. Grybauskaitė neslėpė besilaikanti visų rekomendacijų siekiant apsisaugoti nuo kaitros.

„Iš tikrųjų stengiuosi labai daug nebūti viešojoje ar atviroje erdvėje, bandau gerti daugiau skysčių, bet šiaip tai karščiai, bet ne tokie baisūs dar. Svarbu, žinokite, nusiteikimas. Aš taip manau“, – kalbėjo Prezidentė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (589)