Pozuodama nuotraukai Prezidentė neprarado šmaikštumo – nuotraukoje matyti vyriškio rankos, tačiau pačio vyriškio – ne. „Metinio pranešimo proga – irisai nuo Roko. Ačiū“, – su šypsena dėkojo Prezidentė ir kaip pernai, nuotrauką pažymėjo grotažyme „kas tas Rokas“.

Paslaptingasis Rokas D. Grybauskaitę gėlėmis džiugino ir seniau. Štai lygiai prieš metus, birželio 10-ąją, Prezidentė taip pat pasidalijo nuotrauka su gėlėmis rankose. „Roko Irisai ir vėl pražydo! Ačiū, Rokai“, – šypsena savo padėką baigė D. Grybauskaitė. Žinoma, ir prie šios nuotraukos ji prirašė grotažymę „kas tas Rokas“.

Po šio įrašo D. Grybauskaitės feisbuko sekėjai ėmė spėlioti, kas gi iš tiesų yra tas Rokas, o jos draugų sąraše esantys Rokai juokais priiminėjo padėkas.

Daugumos nuomone, šis paslaptingasis Rokas gali būti žinių vedėjas R. Petkevičius. Patarasis jau kelerius metus kruopščiai prižiūri tėvo paliktą Alekniškių dvarą, kuriame vilkdagių – dar kitaip vadinamų irisų – net dvi plantacijos. O jų rūšių – daugybė.

Nuo mažumės gėlių apsuptyje augęs vyras puikiai išmano jų priežiūros subtilybes, o vilkdagiai lietuvaičių akis pradeda džiuginti būtent birželio pradžioje...

Bet tai ne vieninteliai kartai, kai Dalios Grybauskaitės darbo vietą puošė vilkdagiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)