Jungtinėse Valstijose leidžiamo "Newsweek" žurnalo spausdinamose ištraukose velionis rokeris koneveikia tėvą už tai, kam šis po skyrybų, kai K.Cobainui tebuvo devyneri, liovėsi rūpintis savo vaikais.

Jis rašė: "Aš žinau, kad tu metų metais jautei, jog mano motina kažkaip sugebėjo Kim ir mane priversti tavęs nekęsti . Negaliu net tinkamai paaiškinti, kaip tai neteisinga, ir manau, jog ši dingstis yra labai nevykusi .Ja pasinaudodamas net nesistengei atlikti savo kaip tėvo priedermių".

"Niekada nepalaikiau nei tavo, nei motinos pusės, nes kol augau, vienodai jus abu niekinau", - rašė jis.

Tame pačiame neišsiųstame laiške, netrukus po to, kai 1992-aisiais gimė jo pirmoji dukra Frances Bean, K.Cobainas aprašo savo troškimą pirmą kartą tapti tėvu.

"Mintis, kad galiu netekti savo vaiko, persekioja mane kiekvieną dieną. Šiek tiek nervinuosi sodindamas ją į automobilį, nes baiminuosi, jog galime pakliūti į avariją", - priduria jis.

"Prisiekiu, kad jei pats kada nors pateksiu į panašią situaciją, į kokią pakliuvai tu, tai yra išsiskirsiu, kovosiu iki mirties už teisę rūpintis savo vaiku. Iš visų jėgų stengsiuosi priminti jai, kad ją myliu labiau negu save", - rašė K.Cobainas.

Artėja laikas, kai bus išleisti 1994 metų pavasarį nusišovusio K.Cobaino dienoraščiai, tarp kurių bus ir parašytų, bet neišsiųstų laiškų žmonai Courtney Love bei buvusiai merginai Tobi Vail.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją