Kaip rašoma jungtinės Vilniaus krepšinio lygų Drausmės komisijos nutarime, „MELINGOS KELIŲ“ krepšininkas Andrius Braziulis trečiajame kėlinyje pribėgo prie rungtynių vyr.arbitro Gintaro Mačiulio, plūdosi keiksmažodžiais bei garsiai pareiškė susidorosiąs po rungtynių su teisėju lauke. Vėliau, pripuolęs prie rungtynių vyr. teisėjo Gintaro Mačiulio, čiupo jam už kaklo ir suspaudė – arbitrui pavyko išsilaisvinti. Kadangi buvo panaudota agresija ir smurtas, rungtynės buvo nutrauktos trečiojo kėlinio pabaigoje.“

Šią informaciją DELFI patvirtino ir Vilniaus krepšinio lygos vadovas Simas Miškinis. Pašnekovas teigė, kad A. Braziulį įsiutino teisėjų sprendimai. Už tokį elgesį „Paslapčių namų“ dalyvis neteko galimybės metus žaisti krepšinį bet kokiose pirmenybėse.

„Rungtynių metu buvo daromas psichologinis spaudimas, apeliuojant į visus teisėjo sprendimus. Buvo girdėti keiksmažodžiai, grasinimai. Nepadėjo įspėjimai, pagal taisykles skirtos sportinės nuobaudos. Varžybų metu buvo panaudota fizinė jėga, mes negalime į tai neatsižvelgti. Andrius yra žaidęs keliose komandose. Jis iš tų žaidėjų, kuris kartais mėgsta vieną kitą žodį garsiau surėkti, bet bėdų dėl to anksčiau nebuvo. Viskas apsiribodavo technine pražanga, bet sporte tai yra normalu“, - DELFI pasakojo S. Miškinis. Teigti, kad tokį vaikino elgesį paskatino užplūdęs populiarumas po realybės šou, krepšinio lygos vadovas nedrįso.

„Melas. Tegu įrodo, kad aš keikiausi. Aš teisėjo net nepriliečiau. Nesąmones čia rašo. Tas teisėjas yra egoistas, dešimt metų jo visi nemėgsta. Tokių atvejų jau buvo penki. Rungtynių metu teisėjas man švilpė nesąmones, dešimt techninių sušvilpė, kas yra nerealu“, - pokalbį apie įvykį krepšinio aikštelėje pradėjo buvęs realybės šou dalyvis A. Braziulis.

Pašnekovas neslėpė, kad buvo priėjęs prie teisėjo ir pasakė jam gana dviprasmišką frazę: „lauke išsiaiškinsime“, tačiau, kad griebėsi fizinių veiksmų griežtai paneigė.

„Aš esu žmogus „už teisybę“, turiu savo nuomonę. Teisėjas turėjo man neskirti nesąmoningų techninių. Jis teisėjavo už teisėjų komandą, prieš kurią mes žaidėm. Į visą konfliktą aš įsikišau pats paskutinis, nes man trūko kantrybė“, - pasakojo Andrius.

A. Braziulis DELFI teigė nemanantis, kad teisėjui užkliuvo dėl to, kad dalyvavo realybės šou. Tačiau vaikinas neslėpė, kad sulaukiantis pašaipių replikų šia tema. „Buvo negražių replikų, bet aš nereagavau“, - DELFI kalbėjo A. Braziulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)