Įvaizdį Natalijai kūrė dizainerė Airida Skrickienė.

„Iš dizainerės drabužį pasiėmiau tik šiandien. Jokio plano B nebuvo. Aš nuo kosmoso temos nenukrypstu – stengiuosi tos pačios linijos laikytis“, – kalbėjo N. Bunkė.

„Aš esu pasiruošęs jau seniai – klasikinis smokingas, Paulius Stumbra man labai padeda tuo klausimu. Man labai lengva pasiruošti, jau iš anksto žinau, ką rengsiuos. Gal žmonai sudėtingiau, o man kaip vyrui labai paprasta“, – šypsojosi Edgaras.

Šiemet Natalija Bunkė pretenduoja ne į vieną statulėlę. O kaip savo žmoną palaiko Edgaras?

„Tai visuomet palaikai savo artimą žmogų, manau, šiemet ji yra pilnai verta to. Todėl mes gana ramūs atėjom į šią šventę. Vieną apdovanojimą pasiims Natalija, kitą atiduosim Jesicai“, – kalbėjo N. Bunkės mylimasis.

Delfi primena, kad penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksta didžiausias lietuviškos muzikos renginys – „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonija. Šįvakar bus pagerbti ryškiausi atlikėjai ir grupės, kurie 2023-iais paliko ryškų pėdsaką – jiems tradiciškai bus įteiktos statulėlės.

Sausio 26 dieną įvyksiančios „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijos vairas patikėtas netikėtam duetui – vedėjais tapo viena ryškiausių šalies dainininkių Monika Liu ir vienas geriausių šalies humoristų ir televizijos laidų vedėjų – Justinas Jankevičius.

Renginio svečiai:


Jau anksčiau organizatoriai buvo atskleidę ir dalį ceremonijoje pasirodysiančių atlikėjų, tarp kurių – legendinės grupės „Hiperbolė“ nariai, Vaidas Baumila, Rokas Yan, Evgenya Redko, Inga Jankauskaitė. Įspūdingus pasirodymus „M.A.M.A.“ scenoje surengs viena garsiausių šalies indie pop muzikos grupių „Sisters On Wire“, garsiausias šalies DJ‘s – Jovani, scenoje savo hitus pristatys atlikėjai Remis Retro bei Jurijus. Ugningą šou pirmą kartą didžiojoje scenoje surengs roko grupė „Mėlyna“, reperis Proflame. Taip pat scenoje žiūrovai išvys išskirtinį alternatyvios muzikos kūrėjos Rūtos MUR pasirodymą, grupę „Žemaitukai“ bei kitus.

Organizatoriai intriguoja, kad šių metų „M.A.M.A.“ apdovanojimų scenoje žiūrovai išvys ir netikėtą sugrįžimą, kuris bus atskleistas tik ceremonijos metu.

„Muzikos apdovanojimų ceremonija – tai dinamiškas, kupinas netikėtumų ir nesuvaidintų emocijų vakaras. Kiekvienais metais žiūrovus stengiama pradžiuginti įspūdingais pasirodymais ar net netikėtais sugrįžimais. Šie metai nėra išimtis. Jau kuris laikas didžiulė profesionalų komanda rengia įsimintiną reginį, kurį išvysime jau kitą penktadienį Kaune“, – dar iki renginio intrigavo organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)