Peilių mėtytojo asistentas, kuris pasirodymo metu atrodė ramus, tačiau akivaizdžiai persigandęs, stovėjo prie medinės lentos, o jo kolega į jį mėtė peilius. Pirmoji pasirodymo dalis praėjo be didesnių nesklandumų, o antroji vos nesibaigė tragedija.

Asistentas rankose laikė kortas, o jo partneris bandė jas prie lentos prismeigti mestais peiliais.

Pirmasis peilis kortą prismeigė kone idealiai – per kelis centimetrus nuo asistento rankos. Antrasis bandymas nebuvo toks sėkmingas – peilis kliudė kortą laikiusio vaikino pirštus. Nepaisant nesėkmės, asistentas iš paskutiniųjų stengėsi nepasimesti ir liko savo vietoje. Nepaisant sužalojimo, pasirodymas buvo tęsiamas. Talentų šou finalo dalyvis vos per plauką peiliu nekliudė dešinės asistento rankos.

Didžiausias siaubas visų stebėjusiųjų laukė pasirodymo finale – virš asistento galvos buvo padėtas arbūzas. Pirmasis mestas peilis įsmigo pernelyg aukštai, arbūzo net nekliudė. Antrojo bandymo žiūrovai laukė užgniaužę kvapą – ir ne veltui. Peilis vos nepataikė asistentui į veidą.

Nors projekto kūrėjai DELFI sakė, kad vaikinui tebuvo įbrėžtas pirštas, ir kad nieko rimto neįvyko, šou gerbėjai socialiniuose tinkluose nejuokais sunerimo dėl grėsmės minėto vaikino sveikatai.

"Antikos kario" pasirodymas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šou stebėjusiųjų teigimu, po to, kai scenoje buvo svaidomi peiliai ir sužalota vieno "Antikos kario" ranka, pasipylė kraujas, tačiau televizijos atstovai tikina, kad "Lietuvos talentų" dalyvis tepatyrė
minimalų rankos sužeidimą - piršto įbrėžimą."Vaikinai mėtėsi peiliais. Vienam "Antikos kario" komandos nariui peilis pataikė į ranką, buvo įbrėžta į ranką peiliu. Buvo skubiai iškviesta greitoji, gydytojai suteikė pirmąją pagalbą studijoje ir vaikiną išsivežė apžiūrai, patikrinimui. Tačiau "Antikos kario" komandos nariai dėl to ramūs. Jie sako, kad tikriems vyrams jokios žaizdos nebaisios, o šis rankos sužalojimas greitai užgis", - DELFI kalbėjo ji.

"Suprantu tą žmogų su akiniais, kuris smaginasi mėtydamas į žmones peilius. Aš nesuprantu jūsų, bepročių... Kodėl jūs tai darote? Jūs jo sūnūs? Kas jums yra? Jis įsakė jums? Nes tas vaikinas... Jam dabar įpjautas pirštas. Bet vieną kartą jūs jį nukirsite. Jūs jį nužudysit. Būčiau žiauriai laimingas žmogus jei jūs nustotumėte tai daryti. Tai būtų pats didžiausias talentas", - po nesėkmingo "Antikos karių" pasirodymo kalbėjo Marijonas Mikutavičius.

"Atvirai pasakysiu, nežiūrėjau šio pasirodymo", - kalbėjo vienas projekto vedėjų Ramūnas Cicėnas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (392)