Tai pirmadienį paaiškėjo Vilniaus miesto apylinkės teisme, kur teisėjas Antanas Virbalas turėjo nagrinėti V. Jakutienės privataus kaltinimo tvarka iškeltą bylą – anksčiau dainininkė siekė, kad A. Jagelavičiūtė būtų patraukta baudžiamojon atsakomybėn dėl šmeižto.

Į teismą atvyko tik A. Jagelavičiūtės ir V. Jakutienės advokatės Vilija Viešūnaitė ir Kristina Čeredničenkaitė.

Kaip sakė advokatė V. Viešiūnaitė, A. Jagelavičiūtė prisipažino įžeidusi grupės „Naujosios pupytės“ atlikėją.

„Mano klientė prisipažįsta įžeidusi V. Jakutienę, ji įsipareigojo jos viešai atsiprašyti“, – sakė advokatė.

Ji taip pat pažymėjo, kad A. Jagelavičiūtė dainininkei įsipareigojo sumokėti neturtinės žalos atlyginimą, tačiau kokia tai bus suma – neįvardijo. Šios sumos nesužinos ir teismas – esą bus pasirašyta konfidenciali sutartis, kurios sąlygas žinos tik abi pusės.

Aštriu liežuviu garsėjantui A.Jagelavičiūtė nemalonumų sulaukė po socialiniame tinklalapyje „Facebook“ paskelbto pasisakymo apie fotosesiją, kurią dar vasaros pabaigoje publikavo pramogų portalas klubas.lt.

Šios fotosesijos metu „Naujųjų pupyčių“ atlikėja pozavo vasariškos gamtos fone visiškai išsinėrusi iš drabužėlių.

Savo susierzinimą „droido“ fotosesija A. Jagelavičiūtė išliejo socialiniame tinkle.

„Droidas yra besmegenė dilba su nesusučiaupiančiom lūpom, smakro implantu, papais didesniais už galvą, su svajone pasididinti dar ir šikną. Dviejų vaikučių, kaip mėgsta pabrėžti mama, kuriai jokių problemų voliotis ant šunų prišiktos žolytės, kad tik gaut nors lašą dėmesio“, – savo paskyroje rašė A. Jagelavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)