Pasibaigus filmavimui, jaunuolis su savo kolegomis pats plovė tarą, nešiojo dėžes. Rytis neslėpė, jog dirbant savo kokteilių bare tenka ne tik už baro kokteilius pilstyti, bet ir rūpintis ūkiniais reikalais. Artėjant rudens sezono atidarymui, jaunuolis su kolektyvu pats pluša atnaujindamas patalpų interjerą.

„Patys kalam, dažom, piešiam, pjaustom. Juodo darbo nebijau. Tai investicija į ateitį“, - prisipažino R. Žvagulis.

DELFI pakalbintas 27 jaunas vyras prisipažino, kad rūpintis savo verslu, kurį jis sukūrė kartu su broliu ir tėčiu, jam yra kur kas įdomiau, nei pramogų pasaulio virtuvė.

„Tai ir yra mano pramogų pasaulis, - šypsojosi R. Žvagulis. - Tai mano svajonė, kurią visi kartu įgyvendinome. Scena, šokiai ir dainos manęs niekada netraukė. Pramogų pasaulio užtenka tiek, kiek keliaujame su koncertuojančiu tėčiu. Patiems į sceną lipti nebuvo jokio noro. Be to, pramogų pasaulis ne taip jau ir toli. Pas mus bare dažnai vyksta televizijos projektų vakarėliai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)