Apie vestuves nežinojo net artimiausi bičiuliai

Šeštadienį vykstančios poros vestuvės tapo didžiule staigmena netgi artimiausiems poros bičiuliams. Anksčiau Rolandas ir Ieva jiems yra sakę, kad vestuvių dieną visiems išsiųs trumpąsias žinutes ir pakvies kartu įsiamžinti. Tačiau, kad vestuvės įvyks taip greitai, niekas nesitikėjo. Apie jas nežinojo net artimiausi kolegos iš radijo stoties "ZIP FM".

14 valandą Vilniaus Santuokų rūmuose turėję pasirodyti jaunavedžiai į juos neatvyko. Toks įvykis kiek sutrikdė rūmų darbuotojas, tačiau susisiekusios su jais, moterys po pokalbio daug šypsojosi ir į žurnalistų klausimus neatsakinėjo

Dokumentas (Š. Mažeikos nuotr.)

DELFI šaltinių teigimu, vestuvės šiandien iš tiesų galėjo įvykti Druskininkuose. Tai patvirtino ne vienas kalbintas DELFI šaltinis.

I. Ambrazaitė šventei pasirinko dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurtą suknelę
I. Ambrazaitės suknelė

"Šiandien mes papuošėme dar vieną gražią nuotaką. Nuoširdžiausi sveikinimai Ievai Ambrazaite", - džiaugėsi suknelę nuotakai sukūrusi dizainerė.

Vestuves paankstino, nes planus pakoregavo nėštumas

Kaip naujienų portalu DELFI kiek anksčiau patvirtino R. Mackevičius: „Taip, mes laukiam gandrų. Mes tikslingai „dirbome“ šiuo klausimu, tad jokio stebuklo nebuvo, kai sužinojome. Tai nebuvo mums naujiena. Labai laukiu, kada tapsiu tėčiu“.

R. Mackevičius vestuves su savo išrinktąja planavo švęsti pavasarį, tačiau nėštumas pakeitė jų planus. „Šie pasikeitimai įdomiausi mūsų tėvams. Aš esu prietaringas žmogus. Nenorėčiau atskleisti visų detalių apie būsimą tėvystę“, - kalbėjo „radistas“.

Pora susižadėjo praėjusių metų rugsėjo mėnesį. I. Ambrazaitė savo žiedo nuotrauką įdėjo į socialinį tinklapį „Facebook“.

„Nuo pirmojo pasimatymo, kai sutikau Rolandą, supratau, kad noriu būti su juo kiekvieną dieną, kiekvieną valandą, sekundę... kiekvieną dieną... Iki Rolando retai savo brangų laiką ir energiją skirdavau kokiam vaikinui. Rolandas labai mane myli, man reikėjo žmogaus, kuris į mane būtų panašus. Rolas kaip tik toks ir yra. Man pačiai sunku patikėti, kad jau prabėgo metai. Kiekviena diena buvo vis kitokia, kiekvieną dieną mūsų meilė darėsi stipresnė”, - DELFI apie savo sužadėtinį yra kalbėjusi Ieva.

Bus papildyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)