Greičiausiu Dakaro lietuviu tituluojamas B. Vanagas pristatė „Titanium“ bei „Black edition II“ laikrodžių modelius.

Renginį trumpa kalba apie laiką ir laikrodžius pradėjo profesorius Alfredas Bumblauskas. Vėliau popietę tęsė laikrodžių ekspertas Vidas Rechlevičius.

„Visi turime pripažinti, kad šiais laikais laikrodis prarado savo pirminę funkciją – rodyti laiką. Todėl laikrodžiui yra iškelta nauja užduotis – kurti emocijas, kurios yra mūsų varomoji jėga“, – kalbėjo V. Rechlevičius.

„Prieš dvejus metus pristatytas pirmasis „Black edition“ laikrodis sumušė daugybę rekordų. Visi laikrodžiai buvo parduoti per dvi paras“, – džiaugėsi B. Vanagas.

Renginyje atskleista, jog šis laikrodis skirtas lenktynininkams: „Jis turi specialią funkciją, kuri prieš startuojant leidžia skaičiuoti 30 sekundžių atgal. Pirmasis laikrodis buvo tiesiog juodas, o šis – juodas, tačiau matomas tamsoje“, – pasakojo B. Vanagas.

Naująjį laikrodį atidengė galiūnas Žydrūnas Savickas bei akrobatinio skraidymo meistras Jurgis Kairys.

Čia taip pat pasirodė ir žinių vedėjas Aurimas Tamulionis, kuris, vykstant Dakarui, su Lietuva vakaro žinių metu pasisveikino fraze „Labas Vanagas“, o vėliau šis įrašas tapo tikra interneto sensacija Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)