Laidos metu aktorė atviravo, kad niekada nevaidintų komunistės. „Jei galiu nevaidinti, tai nevaidinu. Jeigu scenarijus nepatinka, aš nevaidinu. Nesuprantu, kam to reikia. nemėgstu perlipinėti per save, įrodinėti sau, kodėl man būtinai to reikia. O gal to net nereikia? Nematau prasmės, kodėl man reikėtų vaidinti žmogų, kurio idėjoms ir mąstymui aš nepritariu“, – svarstė B. Tiškevič-Hasanova.

Tiesioginiame eteryje netrūko ir netikėtų momentų. Vienas ne itin draugiškai nusiteikęs klausytojas supeikė laidos viešnią sakydamas, kad jai niekas niekada nepasiūlys nei karalienės Bonos, nei Barboros Radvilaitės vaidmenų. Neva ji prasta aktorė, tačiau pasidžiaugė jos vedamomis TV laidomis.

Atviro pokalbio metu pašnekovė prisiminė ir vieną nemalonų nutikimą. „Po „Auksinio balso“ pirmojo sezono finalo aš išėjau iš studijos. Atrodė, kad viskas praėjo lyg ir labai gerai. Buvau džiaugsmingos nuotaikos. Prie manęs privažiavo mergina vežimėlyje ir paklausė, koks jausmas vaidinti durnelę, – prisiminė laidos viešnia.

Dažniausiai žodžio kišenėje neieškanti Beata Tiškevič-Hasanova pasakojo po tokio klausimo netgi pritrūkusi žodžių ir nieko nebeatsakiusi. Kritikams ir skeptikams, abejojantiems jos gebėjimais, Beata turi patarimą: „Tai tu užlipk ir parodyk, kaip turi būti. Tada pažiūrėsime, kaip bus lengva“.

Moteris taip pat atskleidė, kad karjeros pradžia jai nebuvo lengva: „Baisiausia buvo susidurti su kitų žmonių nuomone, komentarais. Kiekvienas kažką galvojo apie mane, kiekvienas norėjo pasisakyti ir pamokyti. Buvo labai baisu. Buvo nepažįstama situacija, nežinojau, kaip elgtia. Buvo didelis šokas. Viskas pradėjo klotis geriau, kai supratau, kad neturiu ko prarasti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)