Automobilių skelbimų puslapyje teigiama, kad „Mercedes-Benz G 63 AM“ automobilis parduodamas už 1 mln. eurų. Nurodoma, kad mašina yra 2022 metų, be defektų.

„Parduodamas premium klasės automobilis „Mercedes-Benz G 63 AMG“. Juodas, puikiai išlaikytas „gelikas“ parduodamas NE TIK su numeriais KRISTI1. Pirkėjo laukia ir pasimatymas su automobilio savininke. Galimas keitimas į „Bugatti Chiron“, – rašoma skelbime.

Kristinos Meseguer parduodamo automobilio netikras skelbimas

Jame galima pamatyti automobilio nuotraukų ir šalia pozuojančią savininkę. Tiesa, kiek žemiau prie nurodytų kontaktų teigiama, kad mašina jau rezervuota.

„Ši transporto priemonė rezervuota, todėl skelbime nerodomi kontaktai“, – rašoma skelbime.

Kristina Meseguer


Delfi susisiekus su K. Meseguer, moteris juokdamasi teigė parduodanti savo „geliką“, nes nori „Bugatti Chiron“.

„Kadangi visi mano norai pildosi, tikiuosi, išsipildys ir šis. Tik „Bugatti Chiron“ kainuoja daugiau, „geliką“ noriu parduoti už milijoną, o „Bugatti Chiron“ – 3,5 mln. eurų, dar šiek tiek truks. Bet galvoju, gal atidaryti fondą, man heiteriai sumes, aš nusipirksiu ir toliau galėsiu juos erzinti.

Kol kas tik žinau vieną realų pirkėją, tai būtų Barštys. Manau, „geliką“ jis norėtų pirkti ne tik dėl „geliko“, bet ir pasimatymo su manimi“, – juokėsi K. Meseguer.

Delfi primena, kad netrukus 41-ąjį gimtadienį švęsianti Kristina tik dabar atrodo tokia lengvabūdė daili moteris. Pradėjusi dalyti interviu žurnalistams ji atskleidė tikrąją savo asmenybę. Nepaisant to, nenuostabu, kad žmonėms jos soc. tinkluose vaizduojamas personažas tapo įdomus ir apkalbamas. Apkalbėti progos nepraleido ir garsus verslininkas Tautvydas Barštys.

Komentare bloguoju atsiliepęs apie Kristiną, po šešių savaičių sulaukė jos kvietimo viešai atsiprašyti – moteris nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame nupasakojo visą situaciją. Tačiau vyriškis savo nuomonės, panašu, nepakeitė ir pasidalijo dar keliais nemaloniais komentarais.

Su „Delfi“ Kristina sutiko pasidalinti vaizdo įrašu ir pakomentuoti, kokio atsako sulaukė iš verslininko.

„Mačiau, kad jis ir toliau pila srutų ant manęs. Nei jis mane įžeidė, nei ką. Tiesiog labai nustebino, kad toks žmogus kaip jis užsiiminėja tokiais dalykais ir rašo tokius komentarus. Sakyčiau, tai labai žemas lygis. Daugiau net neturiu noro komentuoti. Ir taip turiu pilna veiklos“, – „Delfi“ sakė Kristina.

„Pone Tautvydai Baršty, kreipiuosi į jus. Prieš šešias savaites jūs pakomentavote mano „Reels“, kurį parodijavo „Starbucksai“. Sakėte, kad esu „žąsis besmegenė“. Kaip jūs galite rašyti tokius įžeidžiančius komentarus nepažįstamam žmogui? Aš pati niekada neįžeidinėju ir nežeminu žmonių, nestatau aukščiau savęs. Aš kandu tiems, kurie kanda man.

Jūs, Tautvydai, mano kitą „Reels“ šiandien pakomentavote priešingai: „Respectas, šaunuolė, kaip visą elitą „gaidini“, tai miela žiūrėti.“ Nesupratau tokio jūsų nuomonės pasikeitimo. Ar jūs irgi esate iš tų, kurie prieš mėnesį galvojo, kad aš esu kvaila ir tik rodau, ką turiu, o dabar, kaip ir daugelio, nuomonė apie mane pasikeitė, pamačius per laidas ir t. t. Iš tikrųjų aš esu nustebusi dėl tokio jūsų komentaro. Pone Baršty, turiu didelius kiaušinius tą jums pasakyti. Kad ir koks jūs būtumėte turtingas ir įtakingas, laukiu viešo atsiprašymo ir tikiuosi sulaukti. Kadangi esu nepasikėlusi, nearogantiška ir nekonfliktiška asmenybė, tikiuosi sulaukti atsiprašymo. Gal dar tapsime gerais draugais. Bučkis“, – kalbėjo Kristina.


Ilgai netrukęs verslininkas davė jai atsaką.

„Neapsikraunam, panelyte. Nei aš ką norėjau įžeist, nei man įdomu. Aš iki tokio šiandieninio jūsų kartos lygio dar nenusiritau. Mes esame iš skirtingų kartų ir, manau, kad šiandienai, kaip jūs sakote, nu net supykdo tos „pseudoasmenybės“, tie įžymūs žmonės“, – rašė Tautvydas.

Paskui jis vėl rašė: „Prašymas tau, botoksine gražuolyte, – pirmiausia pasižiūrėk įdėmiai į savo veidelį ir gal kažkiek dašils galvytėj tų smegenėlių. Matai, smegenys toks dalykas, kad jų iš išorės nesimato net, užtai stipriai jaučiasi.“

Tačiau tuo viskas nesibaigė. Paskui jis darkart įgėlė Kristinai socialiniame tinkle.

„Liūdniausia Lietuvoje, kad kiekviena buka avis gali būti nuomonės formuotoja su plastikiniais papais, arklio blakstienomis ir čiulpėdros lūpomis“, – rėžė jis.