„Žinote, dauguma berniukų, kurie atsisėda ant dviračio, paskui galbūt ant mopedo ar motorolerio, kažkada vis tiek galvoja ar svajoja pavažiuoti ir motociklu. Tai, matyt, nuo vaikystės tas noras pas mus yra“, – laidai „KK2“ kalbėjo jis.

Aurelijus išsilaikė motociklo vairavimo kursus ir nuo šiol vairuoja akį kitiems eismo dalyviams traukiantį ir kareiviškomis spalvomis puoštą „Suzuki“.

„Jis toks jau buvo, pasirodo, kad jį pardavinėjo šaulys vilnietis, nupirkau labai ramiai, nes žinojau, kad neapgaus, nepameluos“, – šyptelėjo pašnekovas.

LNK laidoje A. Veryga atskleidė, kiek paklojo už motociklą.

„Aš už jį mokėjau gal apie 2,5 tūkst. eurų. Tokia jo kaina yra. Nauji motociklai kainuoja apie 10 tūkst. eurų. Žmonės gal įsivaizduoja, kad Seimo nariai uždirba kažkokius kosminius pinigus“, – nusijuokė buvęs sveikatos apsaugos ministras.

Važiuoti motociklu A. Veryga mėgsta vienas, klausosi mėgstamos muzikos, grožisi gamta.

„Pažiūrėjo keistai žmona į mane. Kol kas su manimi dar nevažiavo, sako, kad gal kai daugiau pavažinėsiu, gal tada ir pagalvos. Ji atsargiai žiūri į mano visus pomėgius, bet pripranta, aišku, su laiku“, – su šypsena pasakojo politikas.

Greitai su motociklu Seimo narys nevažinėja, kadangi ši transporto priemonė jam dar nauja. Tik kartą yra kiek stipriau paspaudęs.

„Greitkelyje 140 km/h esu važiavęs, bet aš esu šviežias vairuotojas, tai aš tikrai nepiktnaudžiauju greičiu. Ir šiaip nemėgstu nei viršyti greičio, nei labai lakstyti“, – tikino jis.

Visą laidą su A. Veryga galite žiūrėti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (378)