A. Rimiškis su žmona Vaida ir trejų metų dukterimi Lėja mėgaujasi gyvenimu Klaipėdoje. „Labai mylime šį miestą, jame nuostabi aura. Su dukterimi dieną važiuojame prie jūros, džiaugiamės saule, vėju. Panašu, kad didžiausi gyvenimo siųsti išbandymai jau praeityje“, - kalba buvęs realybės šou „Kelias į žvaigždes“ laimėtojas A. Rimiškis, apkabinęs savo gražuolę žmoną. Nors dainininkas prarado vairavimo teises, tačiau dėl to neliūdi. Į darbą Andrių nuveža žmona, o jei ji negali, dainininkas su džiaugsmu sėda ant dviračio.

Apie patirtį realybės šou

„Realybės šou mane, kaip kaimo vaikį, išdraskė. Iki šiol nesuvokiu, kas tai buvo“, - pasakojimą apie patirtis, išgyventas tuo metu didžiulio populiarumo sulaukusiame realybės šou, pradėjo A. Rimiškis. Dainininkas teigė, kad kelią į šou jam atvėrė užpildytas popierinis šou dalyvio anketos variantas, mat visi dalyviai siuntė anketas elektroniniu paštu. „Tikriausiai organizatoriams pasirodžiau keistuolis“, - juokėsi A. Rimiškis. Nors tuo metu vyras buvo įstojęs į universitetą, tačiau mokslai nesutrukdė sudalyvauti išvajotame realybės šou.

„Keturis mėnesius būnant uždaroje patalpoje daug kam pavažiavo stogas. Neturėjome, jokios spaudos, interneto. Nežinodavome, kaip pasirodėme tiesioginiame eteryje. Kiekvieną savaitę vieną žmogų su palyda išleisdavo į parduotuvę. Neleisdavo pirkti laikraščių. Man dažnai tekdavo tokiu būdu nors trumpam ištrūkti į laisvę. Žmones prekybos centre sustodavo už manęs, o aš klausdavau, kas dabar pirmoje vietoje (juokiasi). Tuomet supratau, kad esu žinomas.“

Populiarumo nepasiilgsta

A. Rimiškis džiaugiasi, kad žmonės jo nepamiršta ir koncertų jis turi užtektinai. „Koncertai tėra mano hobis. Aš nesu profesionalus muzikantas, neturiu įspūdingo vokalo, nesugebu tobulai valdyti instrumento. Jei žmonės mane myli, ačiū jiems. Žmonės ateina į mano koncertus ir teiraujasi, kur aš dingęs, kodėl per televizorių manęs nemato“, - juokėsi pašnekovas.

Buvusio populiarumo, kuomet į A. Rimiškį atsisukdavo visi gatvės praeiviai, o kas trečias prašydavo autografo ar nusifotografuoti kartu Andrius visai nepasiilgsta. „Iš pradžių tu nežinai, kas yra tas populiarumas, gatvėje stebi, kaip žmonės į tave reaguoja. Noriu, kad nulipus nuo scenos žmonės manęs nepažintų, nežiūrėtų gatvėje.Labai šlykštu, kai esi populiarus ir visi tau lenda į pašiknį. Tie draugai, kurie mane palaikė prieš šou ir po jo, jie ir išliko, o tie, kurie atsirado per šou, o paskui pabėga ir apsimeta, kad nepažįsta, dingo. Po šios patirties labai moku atsirinkti draugus“, - DELFI kalbėjo A. Rimiškis, iki šiol iš šou bendraujantis tik su Vudžiu ir Rūle.

Prarado kelis milijonus

A.Rimiškis pasakojo, kad laimėjus realybės šou ir gavus 100 tūkst. litų, negalėjo patikėti savo sėkme. Sumokėjęs mokesčius, likusius pinigus investavo į nekilnojamą turtą Klaipėdoje, dirbo sporto klubo direktoriumi, pradėjo statybų verslą. A. Rimiškio mėnesio uždarbis daugeliui kėlė pavydą. Dainininko pajamos už koncertus, vadovavimą sporto klubui, pelną iš statybų verslo siekė 30 tūkstančių litų. „Man pinigai nebuvo vertybė. Viską investuodavau. Žinoma, nepamiršdavau ir šeimos. Daug keliaudavome su Vaida. Su žmona pinigais „nesitaškome“, neturime kažkokių didelių poreikių, nepirkome sau vardinių drabužių.

Aš visada norėjau daugiau, negu būti dainininku. Norėjau turėti savo verslą, dirbau statybų versle. Tuo metu buvo bumas, visi buvo laimingi, pinigai krito iš dangaus. O paskui visi bankrutavo“, - apie skaudžią patirtį, kuomet prarado visus savo investuotus pinigus, kalba A. Rimiškis. Nors tikslios sumos vyras nenorėjo įvardinti, tačiau prasitarė, kad ji siekė kelis milijonus.

Vaidą įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio

Didžiausia dovana, kurią davė dalyvavimas realybės šou, pažintis su žmona Vaida, šokusia per tiesiogines realybės šou transliacijas. Ilgaplaukė gražuolė, priėjusi paprašyti draugei A. Rimiškio autografo, kaip mat krito populiariam dainininkui į akį. „Tiesioginis eteris, aš sėdžiu ant karštosios kėdės, o prie manęs prieina nelietuviško grožio mergina. Ar gali būti blogesnė pažintis?“, - juokėsi A.Rimiškis. Vyras teigė, kad sutikus Vaidą jam neberūpėjo išlikti projekte, dainininkas tiesiog norėjo artimiau susipažinti su jį pakerėjusia šokėja.

„Andrius pasisiūlė surinkti visų dalyvių autografus. Tačiau vis tempė gumą, neatnešdavo man tų autografų (juokiasi). Mane sužavėjo jo užtikrintumas, vyriškumas, tvirtumas, nuoširdumas. Kuomet nebūdavau su juo pajusdavau, kad jo pasiilgau, noriu būti kartu, - DELFI atviravo A. Rimiškio sutuoktinė, prieš trejus metus su dainininku sumainiusi aukso žiedus. - Mes kiekvieną dieną būname kartu, natūralu, kad pasipykstame. Mėgstame abu pasiginčyti, tačiau ir klausome vienas kito.“

A. Rimiškio žmona teigė, kad su didele nostalgija prisimena scenoje praleistus metus, tačiau grįžti į pramogų pasaulį nenorinti. „Mąstau apie planus grįžti į policiją, bet dar nesu tvirtai apsisprendusi. Labai mėgstu siūti. Jei reikia, pasiuvu Andriui koncertinius marškinius. Laisvalaikiu daug skaitau, knygos padeda pabėgti iš šio pasaulio, atitrūkti nuo problemų.“

Apie naują darbą neatvirauja

„Turiu naujos veiklos. Jei žmogus sėdi vietoje ir neturi, kas veikti, jis yra arba tinginys, arba keistas žmogus. Jei žmogus nori kažką gyvenime turėti, reikia daryti. Šiuo metu pasinėriau į naują sferą, kurios nenorėčiau afišuoti. Tai tik pradžia, iš pradžių noriu sulaukti rezultatų. Tuomet ir galėsime kalbėti. Turiu karčios patirties, kad papasakojus garsiai, nieko gero nelauk. Yra labai gerų žmonių, yra piktų, kurie nenori, kad tau būtų gerai. Juk ne veltui yra visokie šamanai. Pikti žmonės nužiūri laimę“, - su DELFI ateities planais dalinosi A. Rimiškis. Dainininkui teko patirti piktos akies nužiūrėjimus ir net konsultuotis su padėti galinčiais žmonėmis.

Viskas buvo labai aukštai: tiek muzikoje, tiek versle. O tada buvo didžiulis kritimas, prasidėjo juodas periodas. Visada džiaugiausi, kad esu kilęs iš Jūžintų, ten viskas yra tikra, išsiugdžiau tvirtą charakterį. Daugeliui žmonių susisuktų protas. Nežinau, kaip reikėtų ištverti, kai tu prarandi viską vienu metu ir tampi didžiausiu skolininku, apšmeižtu prieš visą Lietuvą. Pinigai man niekada nebuvo vertybė. Žinau, kad turiu puikią žmoną, dukrytę, planuoju turėti dar vaikų. Aš tikrai nepasiduosiu jokiems sunkumams.“

DELFI nuotraukų galerijoje - Rimiškių šeimos popietė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (483)