„Sužadėtuvės įvyko ant Barbakano kalno, kai buvo likusios 7 minutės iki Naujųjų. Su Dmitrijumi ir draugų būriu ten ėjome pasigrožėti fejerverkais. Jis mane pasivedė nuo visų atokiau, prakalbo labai gražiai ir priklaupė ant kelių, o aš priklaupiau paskui jį. Tuomet gavau auksinį žiedelį su safyrais ir pasiūlymą tekėti. Žinoma, aš sutikau. Tą momentą abu juokėmės“, - apie savo sužadėtuvių momentą pasakojo A. Štukytė.

Pasiteiravus, kodėl jai mylimas vyras padovanojo sužadėtuvių žiedą, puoštą safyrais, moteris patikino, kad šis gestas buvo Dmitrijaus gerai apgalvotas ir turintis gilesnę reikšmę. „Man pačiai buvo labai smalsu, kodėl sužadėtuvių žiedas būtent su safyrais, todėl aš jo visko išklausinėjau. Kaip teigė Dmitrijus, kad tai yra mano akmuo. Šie safyrai yra retų spalvų ir jis būtent ieškojo tokių, o ne kitokių. Žiedas išties netradicinis ir man labai patinka“, - džiaugėsi sužadėtuvių žiedu Aušra.

Pasak moters, D. Radinas likus savaitei iki sužadėtuvių, pradėjo abejoti, ar žiedas tikrai yra tinkamas. „Jis prisipažino, kad likus savaitei iki sužadėtuvių, pradėjo svarstyti, gal padarė klaidą ir reikia man įteikti klasikinį sužadėtuvių žiedelį. Tuomet jis su draugu dar kartą nuvažiavo apžiūrėti šio žiedo ir šis Dmitrijų patikino, kad šis žiedas yra skirtas būtent man“, - apie savo mylimojo ieškojimus ir baimes kalbėjo aktorė.

Aktorė A. Štukytė DELFI portalui atskleidė ir tai, kaip jos vyras išsiaiškino jos žiedo dydį. „Kažkada tvarkiau savo juvelyrinius dirbinius ir aptikau vieną žiedelį, kurio negaliu nešioti, nes esu alergiška tam tikram metalui. Pasirodo, kad jis pasiėmė tą žiedelį, pasimatavo ant savo mažojo piršto, tuomet rašikliu pasižymėjo iki kur jam jis užsimauna ir tuomet ėjo į parduotuvę, saugodamas tą žymę, kad galėtų sužinoti mano piršto dydį“, - juokėsi Aušra.

Pasiteiravus Aušros, ar ji įtarė, jog Dmitrijus ruošiasi jai pirštis Naujųjų metų išvakarėse, moteris buvo atvira. „Jaučiau, kad tai gali įvykti artimiausiu metu, bet tai, kad jis pasipirš būtent tada - nesitikėjau. Tai man buvo labai didelis siurprizas“, - atviravo Aušra.

A. Štukytė teigė, kad po trejų metų draugystės jos ir Dmitrijaus meilė niekur nedingo. „Manau, kad nei per tuos trejus metus, nei po jų, mūsų rožinis etapas dar nesibaigė ir jis vis dar tęsiasi“, - džiaugėsi Aušra.

Aušra patikino, kad vestuvės yra planuojamos šių metų vasarą arba ankstyvą rudenį. Nors tikslios datos įsimylėjėliai dar nėra nustatę, tačiau prasitarė, kad galvoja apie santuoką bažnyčioje.

Anot Aušros, ji net vaikystėje nėra svajojusi, kaip turėtų atrodyti jos vestuvės ar vestuvinė suknelė, todėl susižadėjusi ji turės laiko apsvarstyti, kokių vestuvių vis dėlto norėtų.

Pasak A. Štukytės, santuoka jai - šventa. „Esu iš tų žmonių, kurie tiki, kad priesaikos reikia laikytis iki galo. Man atrodo savaime suprantama, kad jeigu tu nori su žmogumi praleisti visą gyvenimą, tai vestuvės, per kurias tu prieš Dievą ir prieš artimiausius žmones duodi priesaiką - turi tam tikrą simboliką ir energetinę vertę“, - apie savo konservatyvias pažiūras ir rimtą požiūrį į santuoką kalbėjo A. Štukytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją