Jaunas vyras savo meilės istorija sutiko pasidalinti ir su LNK.LT skaitytojais.

Antanas Jakimavičius – ilgus metus Lietuvos pramogų pasaulyje besisukantis turinio kūrėjas, keliautojas, muzikantas, savo kasdienybę mėgstantis dokumentuoti „Youtube“ vaizdo įrašuose. Jo mylimajai šis pasaulis – kol kas tolimas.

„Mano draugė vardu Samanta. Ji baigusi teisę. Gal pramogų pasaulis jai svetimas, bet dabar ji mokosi aktorinio meno. Labai tikiuosi, kad ateityje galėsime kartu kurti turinį“, – sakė A. Jakimavičius.

Antanas prasitarė, kad prie jo ir Samantos pažinties prisidėjo bičiulis Edgaras Bechter.

„Buvau išvykęs iš Lietuvos keliauti po Aziją ir netikėtai su Samanta pradėjome bendrauti „Instagram“. Abu nieko nesitikėjome, aš net neplanavau greitu metu grįžti į Lietuvą. Samanta tuo metu kaip tik pradėjo mokytis aktorystės pas mano kolegą ir draugą Edgarą Bechter. Jis man parašė, kad Samanta – labai gera ir graži mergina“, – juokėsi Antanas.


Vaikinas prisiminė ir neseniai anapilin iškeliavusį tėtį. Vakarą prieš atostogose Azijoje nutikusią nelaimę jis tėčiui parodė Samantos nuotrauką.

„Paskutinį vakarą prieš tėčio mirtį jis paklausė, su kuo čia bendrauju. Parodžiau nuotrauką, papasakojau apie Samantą ir jis pasakė: „Labai gražus vardas ir faina mergina“. Atsitikus nelaimei, ji mane labai palaikė, kalbėdavomės telefonu valandų valandas. Atrodė, kad likimas atsiuntė žmogų, vienas kitam nukritome lyg iš dangaus“, – atviravo žinomas vyras.

Santykiai greičiau klostytis pradėjo Antanui grįžus į Lietuvą. Pirmąją pažintį jis apibūdina kaip tokią, kokią anksčiau matė tik filmuose.

„Grįžus į Lietuvą, susitikome ir iš karto pajutome vienas kitam stiprų ryšį. Meilė iš pirmo žvilgsnio, galvojome, kad tik filmuose taip nutinka. Mūsų jausmai ir ryšys tokie, lyg vienas kitą pažinotume daug metų“, – sakė A. Jakimavičius.

Pašnekovas sakė, kad su Samanta laiką leidžia taip, kaip ir kitos jaunos poros – keliauja, leidžia laiką mieste ir dažnai praranda laiko pojūtį.

„Tikiuosi, kad kartu galėsime kurti, filmuoti turinį ir augti kaip pora“, – vylėsi jis.

A. Jakimavičius tiki, kad Samantą ir šiltus jausmus jam atsiuntė stipresnės galios.

„Tikiu likimu ir manau, kad taip viskas ir turėjo būti“, – kalbėjo Antanas.

Apie nuotykių pilną kelionę po Aziją ir Europos miestus Antanas yra pasakojęs laidoje „KK2“.