Kaip DELFI portalui pasakojo G. Gurevičiūtė, jos partneris Aleksejus Lietuvoje iki šiol dar nėra buvęs. Todėl ši išvyka į Trakus - puiki proga supažindinti svečią su savo gimtąja šalimi.

Gintarei su pačiūžomis ant užšalusio ežero teko čiuožti pirmą kartą. Todėl nieko nuostabaus, kad po tokios neeilinės repeticijos pora buvo pilna teigiamų įspūdžių. „Labai patiko. Tik maniau, kad viskas bus romantiška. Tačiau taip toli gražu nebuvo. Per treniruotę labai sušalome“, - DELFI prisipažino ji.

„Pirmus du mėnesius treniravausi viena, vis laukiau savo partnerio. Ilgai jo ieškojome. Pradžioje maniau, kad ilgos vienišos treniruotės buvo labai naudingos - ant ledo jau buvau pradėjusi jaustis šiek tiek stabiliau. Tačiau kai atvažiavo partneris, paaiškėjo, jog kuo daugiau sužinai, tuo supranti, kad nieko nežinai, - juokiasi Gintarė. - Pasirodo, čiuožiant dviese reikalingi visiškai kitokie kūno judesiai. Toks jausmas, kad vėl viską iš naujo pradedu mokytis.“
Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Raganovas

Tiesa, kiti projekto dalyviai mano, kad G. Gurevičiūtei ir A. Raganovui čiuožti sekasi išties neblogai. Sunkiau porai yra bendrauti.

„Aleksejus labai silpnai kalba angliškai, o mano rusų kalba yra visai apgailėtina. Kai jis atvažiavo, aš nemokėjau nei žodžio rusiškai pasakyti. Dabar jau šiek tiek mėginu kalbėti. Šis projektas man bus naudingas ne tik dėl to, jog išmoksiu čiuožti, bet ir suprasiu rusų kalbą“, - juokėsi ji.

Gintarė pabrėžia, kad kalbos barjeras kai kuriais atvejais išeina tik į naudą. Nes porai labai sunku susipykti.
Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Raganovas

„Jei man kas nepatinka, aš užmėtau pašnekovą argumentais ir taip įrodau esanti teisi. Tačiau šiuo atveju aš nieko negaliu argumentuoti, nes jis nieko nesupranta. Todėl dažniausiai nebelieka kitos išeities kaip tik paklusti partneriui“, - sako G. Gurevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)