„Šiandien mes su Fausta nutarėme išsiskirti. Jokių komentarų, interviu ir atsakymų į klausimus nebus nei šiandien, nei vėliau. Visi bendrai pradėti darbai ir visi bendri įsipareigojimai bus įvykdyti. Ačiū už supratimą ir pagarbą mūsų privatumui“, – feisbuke parašė apžvalgininkas A. Užkalnis.

„Mano santykiai visada turėjo aiškias viešumo ribas, todėl ir dabar pranešu tik tiek, kad nekiltų klausimų. Nes jų anksčiau ar vėliau būtų iškilę. Mudu su Andriumi išsiskyrėme. Andrius yra labai geras ir nuostabus žmogus, nieko, kas buvo, nekeisčiau. Daugiau komentarų neturiu, į jokius klausimus neatsakinėsiu, į laidas neisiu, net jei ten bus „tik vienas klausimas“ apie tai. Naujų sekėjų su skyrybų tema prisigaudyti neplanuoju. Prašau nerašyti ir neklausinėti, jei vis tiek tai darysite, suprasiu kaip tiesioginį manęs ir mano apsisprendimo negerbimą. Visomis kitomis temomis – prašom. Ačiū už supratimą“, – feisbuke parašė F. M. Leščiauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)