„Mieli bičiuliai! Apgailestaudamas noriu pranešti, kad dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių rugsėjo 3 d. planuotas koncertas ASG Arenoje, Vilniuje, neįvyks.

Tačiau turiu ir gerą žinią. Skelbiu naują koncerto datą ir vietą – gruodžio 25 d., Kauno „Žalgirio“ arena!

Skubu nuraminti visus įsigijusius bilietą į Vilniaus koncertą – Jūsų turimas bilietas galioja* (*Jums bus suteiktas naujas bilietas tos pačios arba didesnės vertės).

Šalia atsiprašymo už sukeltus nepatogumus, pažadu, kad išsaugojusieji bilietą (pasikeitę bilietą į gruodžio 25 d. koncertą) gaus dovaną – kompaktinę plokštelę su mano naujausiu albumu „Paleisk“.

Koncertas KITOKS PASAULIS. KALĖDOS bus papildytas naujomis dainomis, dar įspūdingesniais sceniniais efektais ir, aišku, gera nuotaika, juk Kalėdos – tai stebuklų metas! Taigi susitinkame per Kalėdas, gruodžio 25 d. Žalgirio arenoje!

Norintys pasikeisti rugsėjo 3 d. Vilniaus koncerto bilietus į gruodžio 25 d. bilietus Žalgirio arenoje, Kaune arba gražinti bilietus, prašome užpildyti žemiau pateiktą formą:

Formą pildyti čia: https://bit.ly/3SSxBvv

*pirmiems 500-ams užpildžiusiems keitimo formą dovanojame Andriaus Mamontovo naujausio albumo PALEISK kompaktinę plokštelę su atlikėjo parašu !

Bilietų keitimui iki š.m. rugsėjo 20 d. yra rezervuotos geriausios vietos! Bilietai bus keičiami tai pačiai kainos kategorijai (arba didesnės). Jums bus pasiūlyto keletas variantų pasirinkimui ir tik po patvirtinimo, kad vietos tinkamos, bus išsiųstas naujas bilietas.

Stovimos vietos ir vietos į fanų zoną keičiamos automatiškai. Dovaną bus galima atsiimti pateikus bilietą reklaminės atributikos prekybos vietoje, Žalgirio arenos pirmame aukšte“, – rašė A. Mamontovas.

Įmonių grupės „Avia Solutions Group“ valdybos narys bei „Avia Solutions Group“ arenos valdybos pirmininkas Vygaudas Ušackas neigia, kad „Avia Solutions Group“ susijusi su Kremliaus režimu.

„Griežtai laikomės JAV ir Europos šalių sankcijų politikos. Priešingai nei kartais klaidingai teigiama, 2020-ųjų vasarį atsisakėme aptarnauti „Prigožino lėktuvą”, nors valstybinės institucijos davė leidimą jam skristi ir nusileisti Vilniaus oro uoste. „Avia Solutions Group“ jau nuo 2014 metų nuosekliai mažino verslus Rusijos rinkoje, o šiemet, prasidėjus karui, buvo viena pirmųjų tarptautinių įmonių išėjusių iš Rusijos rinkos“, – sako V. Ušackas.

Jis priduria, kad įmonių grupė, kartu su JAV investuotojais, ir toliau plečia veiklą Vakaruose, kasmet įsigydami po 5-6 naujas įmones Šiaurės Amerikoje ir Europoje, o Lietuvoje aktyviai vysto modernų aviacijos technologijų miestelį. Netolimuose planuose – „Avia Solutions Group“ arenos rekonstrukcija, po kurio arena taps viena moderniausių sporto ir kultūrinių renginių vietų Baltijos šalyse.

Delfi primena, kad prieš kurį laiką socialiniuose tinkluose kilus diskusijoms apie „Avia Solutions Group“ areną, kuri siejama su Kremliau režimu, savo koncertą į kitą vietą nusprendė perkelti ir atlikėjas Andrius Mamontovas.

Socialiniuose tinluose žinomas atlikėjas birželio pradžioje pasidalijo mintimis, kad svarsto savo koncertą perkelti iš „Avia Solutions Group“ arenos į atvirą erdvę. Tiesa, daugiau informacijos tuo metu apie koncertą A. Mamontovas nepateikė, gerbėjams tik užsiminė, jog visi anksčiau įsigyti bilietai galios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)