Neseniai A. Rimiškis pasidžiaugė savo dukrelės gimimo diena. Šia proga dainininkas pasidalino pora asmeninio albumo nuotraukų ir šiltu sveikinimu.

„Mūsų mažajai Andrėjai – 5 metukai. Neapsakomos ir nepamirštamos akimirkos, laikas kartu, leidžia suvokti, kad didžiausias gyvenime džiaugsmas – šeima“, – pripažino žinomas vyras.

Andriaus Rimiškio dukrelė

Tiesa, šventės Andriaus ir jo žmonos namuose tuo nesibaigė – netrukus po to, gruodžio 13-ąją, švenčiamas ir paties muzikanto gimtadienis.

„Draugystė nėra kažkas, kas galėtų būti aprašyta popieriuje, nes kada nors ji galėtų išsitrinti. Negali ji būti ir išpakuota ant uolos, nes ir uolos sudūlėja. Tikra draugystė išsaugoma giliai širdyje, kur išlieka amžinai. Branginu mūsų draugystę. Su Gimtadieniu! Myliu“, – šiltai vyrą sveikino Vaida Rimiškienė.

Vaida ir Andrius Rimiškiai

„Gruodžio periodas mūsų šeimoje apskritai yra labai šventinis, – kiek seniau Delfi prisipažino apie šventes kalbintas pašnekovas. – Ne tik dėl įprastų didžiųjų švenčių, bet ir dėl gimtadienių. Vaikai labai prisideda prie to, kad šventės ateitų greičiau, kadangi anksčiau, kol turėjome vieną dukrą, eglutę puošdavome gruodžio 13-ąją dieną – per mano gimtadienį. Vėliau, kai gruodžio 12-ąją gimė mažoji, ėmėme puošti tuomet. Na, o galiausiai atėjo toks laikas, kai abi dukrelės išsireikalavo eglutę puošti dar anksčiau.“

Praėjus visoms įprastoms šventėms, sausio 2-ąją, Andriaus šeimoje visuomet laukia dar viena maloni šventė – vyresniosios dukters gimtadienis.

„Taigi, švenčių mūsų namuose tikrai netrūksta“, – šypsojosi dainininkas.

Andrius Rimiškis su šeima

Dviejų vaikų tėtis tikino, kad už tai, jog namuose jaučiasi šventinė dvasia, dėkoti reikia dukroms.

„Labai svarbu pakelti savo nuotaiką, mums su žmona ją praskaidrina vaikai, kurie įprasmina šventinį periodą. Mūsų mergaitės dar tiki kalėdiniais stebuklais, jos labai laukia šio laiko, o tai mus be galo džiugina“, – Delfi tikino jis.

Rimiškių šeimos eglutė puošiama kasmet, po truputį ją pagyvinant naujomis puošmenomis.

„Kiekvienais metais žaisliukai vis kitokie, norisi atsinaujinti. Dukrytės augdamos vis sugalvoja naujų papuošimo idėjų“, – pernai mintimis dalijosi Andrius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)