„Pristatau naują romantišką kūrinį, kuriame pasakojama nuoširdi meilės istorija. Tai daina apie norą įgyvendinti tikslus, išpildyti svajones, tapti laimingu ir suvokimą, kad viso to nebūtų įmanoma pasiekti be meilės. Kad ir kur bebūtum, ką bedarytum – viskas telpa į žodį meilė“, – svajingai kalba Andrius.

Dainai „Kažkada“ sukurtame klipe įsiamžino ir Andriaus duktė Lėja.

„Noriu pasidžiaugti, kad vaizdo klipe šokanti mergina – mūsų vyresnioji dukra Lėja. Labai smagu ir gera, kad kai paprašiau ir pasiūliau nusifilmuoti, nekilo jokių dvejonių. Tik aiškus ir konkretus atsakymas: „Tai žinoma“, – sakė tėtis. – Gera, kad šeima mane taip palaiko - visur ir visada. Tai tikra motyvacija judėti pirmyn, kurti ir būti laimingam“.

L. Rimiškytė yra visiškai atsidavusi sportiniams šokiams. Mergaitė lanko 7 treniruotės per savaitę po 1,5 – 3 valandas per dieną.

„Ji jau paprastai vaikščioti nebemoka. Kur beeitų – šokio žingsneliu. Ta aistra, begalinė meilė šokiui užgožia visus sunkumus. Džiaugiamės dukros partneriu ir jųdviejų pasiekimais. Labai laukiame, tuoj vėl prasidės varžybų sezonas“, – Delfi yra sakęs Andrius.

Tėtis džiaugiasi, kad Lėja dalyvauja Lietuvos ir užsienio čempionatuose, kur užima pirmas ar kitas prizines vietas. „Ir vis tobulėja. Taurės jau į jos kambarį netelpa, net neįsivaizduoju, kiek ji jų turi. Dabar tas etapas, kai supranti, kad mažučiai vaikai jau paaugo. Vis tiktai vyresnėlei jau 12 metų. Ir tie čempionatai vis stipresni, jų vis daugiau. Viskas tobulėja ir auga“, – pasakojo jis.