Dvi nuotakos - Eglė Driukaitė ir Lina Rastokaitė, jaunikis Leonardas Pobedonoscevas, kunigas, jaunosios tėvai Arūnas Storpirštis ir Larisa Kalpokaitė, išsipuošę draugai, artimieji, visi serialo aktoriai ir vienas didelis nesusipratimas. Taip atrodė vestuvių sceną iš trečiadienį eteryje startuosiančio serialo.

Naujas vaidmuo, pasak talentingo teatro aktoriaus L. Pobedonoscevo, kelia baimę, jaudulį ir kartu džiugesį. „Baimė, nes serialo filmavimas ilgas procesas ir mano šeima vėl nukentės, jaudulys, nes yra atsakomybė už pirmą gyvenime pagrindinį vaidmenį ir džiugesys, nes gera būti įvertintam ir pakviestam į šį puikų BBC serialą“.

Paties Leo vestuvės buvo ramios ir be nuotykių: „Keturiese, su žmona ir liudininkais, praleidome nuostabią dieną, papietavome su tėvais, ir viskas. Nebuvo nei šukuosenų, nei vestuvinių suknelių.

Paprasta ir tikra", - sako Leonardas, kurio herojui turtingos sužadėtinės tėvų rengiamos prašmatnios vestuvės tampa didžiausiu gyvenimo išbandymu. Išsirinkti žiedus, suruošti bernvakarį bei mergvakarį ir galutinai nuspręsti, kas ir kur sėdės nėra taip jau paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
Naujas humoro serialas per LNK startuoja trečiadienį.

Serialo filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)