30-mečio B.Afflecko, "Gerojo Vilo Hantingo" (Good Will Hunting) ir "Perl Harboro" (Pearl Harbor) žvaigždės pavardė pirmuosiuose laikraščių puslapiuose šią vasarą mirgėjo dėl netikėtai užsimezgusio romano su J.Lopez, kuri ir pati laikoma viena seksualiausių pramogų verslo moterų.

Du kartus išsiskyrusi aktorė ir dainininkė anksčiau šį mėnesį paskelbė apie sužadėtuves su B.Afflecku.

"Man nereikia, kad "People" pasakytų, jog jis yra seksualiausias šiuolaikinis vyras", - J.Lopez žodžius cituoja žurnalas, kurio naujausias numeris pasirodys penktadienį. "Aš nuo "People" skiriuosi tuo, kad man jis bus seksualiausias vyras net ir tada, kai sulauks 100 metų", - pridūrė ji.

Kalifornijoje gimęs B.Affleckas išgarsėjo 1997 metais, kartu su savo vaikystės draugu Mattu Damonu (Matu Deimonu) parašęs scenarijų ir suvaidinęs "Gerajame Vile Hantinge". Abu draugai už šio filmo scenarijų gavo "Oskarą". "Benas - tikrai ištikimas draugas, išties garbingas, sumanus ir linksmas", - apie savo draugą sakė M.Damonas.

B.Affleckas, kuris yra draugavęs su Gwyneth Paltrow (Gvynet Peltrou) ir olandų manekene Famke Janssen (Famke Jansen), pernai liepos mėnesį gydėsi alkoholikų reabilitacijos klinikoje. Vėliau, komedijos "Džilis" (Gigli) filmavimo aikštelėje jis susipažino su J.Lopez.

B.Afflecko tėvai žurnalui sakė, kad džiaugiasi dėl jo sužadėtuvių su J.Lopez ir viliasi sulaukti vaikaičių. "Ji - tiesiog mielas žmogus, labai šiltai bendrauja. Ji būtų ideali marti ", - sakė aktoriaus motina Chris (Kris).

"Pastaruoju metu jis gerokai subrendo. Jis nebesako, kad myli, bet yra jaunas, dabar jis sako, kad nori kurti gyvenimą, kad yra tam pasirengęs. Raginau jį jau labai seniai. Noriu vaikaičių", - pasakojo ji.

B.Affleckas yra 16-asis šio prestižinio titulo laimėtojas. Pernai seksualiausiu šiuolaikiniu vyru buvo išrinktas Džeimsas Bondas - aktorius Pierce'as Brosnanas (Pirsas Brosnanas), o anksčiau šį titulą yra laimėję George'as Clooney (Džordžas Klunis), Bradas Pittas (Bradas Pitas) ir Tomas Cruise'as (Tomas Kruzas).

Į 2002 metų sąrašą taip pat įtrauktas seksualiausiu režisieriumi pripažintas G.Clooney, "seksualiausias užsienietis" britas Hugh Grantas (Hiū Grantas), "seksualiausias popmuzikos atlikėjas" Enrique Iglesias (Enrikė Iglesijas) ir "seksualiausias ministras" - JAV gynybos sekretorius Donaldas Rumsfeldas (Donaldas Ramsfeldas).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją