O pradžiai “bohemiečiai” surengė nedidelę apklausą. Joje įvairių Lietuvoje žinomų žmonių buvo klausiama, ar jiems svarbi ši meilės diena, ką gyvenime ir kūryboje jų manymu suteikia meilė, galų gale, ar turi tapti įpročiu dovanoti savo artimam žmogui dovanas ir kokios jos būna pačios brangiausios jiems patiems? Šiandien apie savo Valentino dieną pasakoja Antanas Guoga.

Antanas Guoga: svarbiausia – kartu praleistas laikas

Lakoniškasis Antanas Guoga teigia, jog Šv. Valentino diena nėra svarbiausia, ar labiausiai švenčiama, tačiau jis visuomet bus linkęs ją paminėti, jei šalia bus mylimas žmogus.
 
Jo teigimu meilė, kaip bepažvelgtume, yra vienas iš pasisekusio gyvenimo rodiklių. Visi jos ieškome. Radusiems svarbiausia belieka išlaikyti jausmų balansą, tokiu būdu galima daug pasiekti, surasti ramybę, paversti gyvenimą geresniu.

Kaip ir daugelis apklaustujų, A. Guoga teigė, jog niekuomet nereikia laukti specialių datų ar švenčių, norint nustebinti žmogų. Jo nuomone, geriausia dovana visuomet bus buvimas kartu bei nuoširdūs jausmai. Kaip juos sukurti ir įteikti kiekviena pora turėtų sugalvoti pati.

Geriausiomis dovanomis A. Guoga įvardino viską, kas nėra materialu ir suteikia to brangaus laiko drauge: romantiška vakarienė, kelionė, - kiekvienam skirtingas maloniausias laiko praleidimo su antrąja puse būdas.

Natūralu, jog prasčiausiomis dovanomis A. Guoga įvardino apčiuopiamus, aiškios piniginės vertės daiktus, tarkime, dovanų čekius, jo nuomone net gėles verta dovanoti tik tuomet, kai antroji pusė jų nesitiki, kitu atveju tai jam taip pat atrodo banalu ir nevertinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)