Lietuvoje žiniukė taip pat yra sklandžiusi parasparniais. Tačiau ši pramoga kardinaliai skyrėsi nuo ankstesnių skrydžių.

„Nežinau, koks dar skrydis su parasparnių galėtų pranokti tai, ką patyriau ir išvydau Fetijoje. Žinoma, pasaulyje yra daugybė nuostabių vietų, tačiau mano širdyje ši patirtis labai stipriai įstrigo. Kilome nuo kalno iš dviejų kilometrų aukščio, skrydis truko apie pusvalandį ir visą tą laiką buvau tokia laiminga, kad turiu galimybę mėgautis tokiais nepakartojamais vaizdais - DELFI sakė Asta. - Mano tėveliai praėjusiais metais Fetijoje išbandė tokį patį šuolį parasparniu. Todėl ir aš labai norėjau išmėginti šią ekstremalią pramogą.“

Anot adrenalino ir aštrių pojūčių mėgėjos, kilti siauru Serpantinų keliuku į viršukalnę su autobusiuku buvo kur kas baisiau nei skraidyti parasparniu.

„Įspūdžiai po šios kelionės – nepamirštami. Sunku nupasakoti tą grožį, kurį išvydau sklandydama parasparniu virš jūros ir kalnų“, - dar šviežiais įspūdžiais dalinosi A. Žukaitė-Nalivaikienė.

Sporto žinių vedėja neabejinga ekstremalioms pramogoms. Iki šiol, anot jos, pats ekstremaliausias išbandymas buvo ralis. „Važiavome kartodromais, hipodromais, žvyruotu keliu 200 kilometrų per valandą greičiu. Be to, varžytis su vyrais taip pat nebuvo lengva, - prisimena žiniukė. - Taip pat esu skraidžiusi akrobatiniu lėktuvu, dariusi akrobatines kilpas su garsiu Lietuvos pilotu, kurio, deja, nebėra tarp gyvųjų.“

„Šokių ant ledo“ projektas sporto žurnalistei taip pat suteikė daugybę adrenalino, o ateityje ji viliasi praplėsti savo ekstremalių patirčių arsenalą. „Nesu šokusi parašiutu, bet viliuosi, kad labai greitai pasiryšiu tokiam šuoliui“, - šypsojosi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)