Į J. Statkevičiaus prieš TV kameras ištartą frazę karštai sureagavo drabužių dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje jis išsakė, ką galvoja apie tokius kūrėjo žodžius.

Tiesa, A. Pogrebnojui pro akis nepraslydo ir rugpjūčio pabaigoje kilęs skandalas, kurio metu išaiškėjo, kad J. Statkevičius vienai svarbiausių savo klienčių Ingai Kozel pasiuvo suknelę, itin panašią į libaniečių dizainerio Zuhairo Murado kūrinį.

Taika ir ramybė arba 3 būdai, kaip sukurti kolekciją. Teisingai, Juozeli, labai teisingai. Kolekcijas reikia kurti tik taip:

1. Užrištomis akimis: tuomet jokių šansų ką nors iš Libano ar iš Palestinos autonomijos nukopijuoti.

2. Užklijuota burna: nešeis nieko kritikuoti, kolegų žeminti ir visi tave labai karštai pamils ir pyragaičiais sutikę iš rankų vaišins.

3. Surankintom rankom: nepavyks pinigų už suknelytę iš kliento paimti, produktas bus pigus ir ne tik pilkiems cepelinams prieinamas ar konkurencingas Europoje, bet net beduinas, vesdamas kupranugarį, bus pasipuošęs ir orus.

Viskas bus labai Nice ir visam pasaulyje sužydės taika ir ramybė…Peace!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)