Prasidedant naujajam TV sezonui, laidą pristatančiame klipe nusifilmavo visi gelbėtojai bei vedėjai Egidijus Knispelis ir Renata Šakalytė-Jakovleva. Klipe jie dainuoja ir kreipiasi įmergaitę, kuriai reikia padėti.

„Aš pamačiau „TV pagalbos“ vinjetę-dainą.. Aš negaliu to pamatyti atgal. Va čia tai rūgštis“, – parašė Agnė, anksčiau taip pat kelis sezonus vilkėjusi gelbėtojos uniformą toje pačioje laidoje. Toks moters pareiškimas supykdė gelbėtoją Sandrą, kuri aktyviai puolė ginčytis ir su A. Jagelavičiūte ir jos gausiu būriu pasekėjų. Neapsikentusi patyčių pati S. Žutautienė parašė kandų komentarą savo socialinio profilio anketoje.

Kaip ištvertį netektį? Kaip? Juk sakoma, kad viešojoje erdvėje galima diskutuoti, žinoma, protingai, be įžeidinėjimų, argumentuotai, tačiau... Rodos, taip tvarkingai dėjau mintį prie minties, nieko nepavadinau kitiems įprastai, kaip žirniais iš burnos krentančiais epitetais „dalbajobė“, „durne“ ir pan., net tiesioginės diskusijos neturėjau su minties autore, bet sau pramerkiau lietingą rytą akeles ir žiū – banas! (A. Jagelavičiūtė ją užblokavo – DELFI). Net patarti nebegalėsiu, kad trečiojoje aukštojoje galima įgyti papildomą specializaciją – kitų nuomonių vertinimas ir tinkamas interpretavimas. Kam Tu, Agne Jagelavičiūte, taip su manim padarei? Kodėl tamsiomis spalvomis nupiešei mano „Facebooko“ kasdienybę? Liūdniukas, – atsikirto S. Žutautienė ir pridūrė. – Agne Jagelavičiūte, tau nereik šito anonso žiūrėt atgal – tu geriau jį pažiūrėk „ant repeato“ mažiausiai 3 kartus, o 4 jau pati dainuosi kartu ir ieškosi, kur pasidėjai „TV pagalbos“ uniformą. Kažin, ar dar įlysi į ją?“.

Panašu, kad abiejų moterų gerbėjai į šį reikalą pažiūrėjo labai rimtai – komentaruose užvirė audringiausios diskusijos. Jose netrūko necenzūrinių žodžių ir replikų, kuriomis išsilavinusios moterys dažniausiai nepiktnaudžiauja.

Į konfliktą įsikišo ir kitą gelbėtoja Gerda Stiklickienė. Ji pasiūlė padėti išspręsti A. Jagelavičiūtės problemas, tačiau sulaukė pasiūlymo viską pradėti spręsti „nuo kepurės“ (ši žinoma moteris kartkartėmis pasidabina įvairiais galvos apdangalais).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (604)