Tuo metu skyrybų procesą inicijavusi Dalia Duonėlienė sako, kad viskas yra ne taip, kaip kalba jos sutuoktinis. „Jeigu Alvydas taip sako, tai jis tai ir žino“, – pareiškė moteris.

Vilniaus miesto apylinkės teismas pirmadienį atvertė Duonėlų skyrybų bylą – sutuoktinių skyrybų procesą teismas nagrinėja neviešuose posėdžiuose.

Nutraukti santuoką su karjerą baigusiu sportininku panoro ne A. Duonėla, o D. Duonėlienė – kreipdamasi į teismą ji nurodė, kad jos vyras yra kaltas dėl iširusios santuokos. Moteris taip pat prašo nustatyti judviejų nepilnamečio vaiko gyvenamąją vietą su motina bei priteisti išlaikymą. Į šią bylą yra įtraukta ir Vaiko teisių apsaugos tarnyba.

„Ji gali sakyti viena, o yra kitaip“, – sakė A. Duonėla, paklaustas, kodėl skyrybų procesą inicijavo būtent žmona, o ne jis pats.

„Jūs jos geriau paklauskite, tegul ji viską papasakoja“, – ne itin apie asmeninį gyvenimą buvo linkęs kalbėti karjerą baigęs olimpietis.

Apie tai, kad žmona esą turi meilužį, vyras teigė sužinojęs atsitiktinai, o ne iš jos pačios.

Kodėl skiriasi su vyru, nebuvo linkusi atskleisti ir D. Duonėlienė. „Žinokite, noriu vieną dalyką pasakyti – nieko nekomentuosiu, visiškai nieko, dabar noriu tik vieno – išsiskirti su vyru“, – DELFI tvirtino D. Duonėlienė.

Ji taip pat pažymėjo, kad jau nėra jokių galimybių santuoką išsaugoti.

Duonėlos pasukti skirtingais keliais nusprendė po aštuonerių metų bendro gyvenimo. Anksčiau skelbta, kad jie susipažino lošimo namuose, o prabangias vestuves atšoko 2007 m. Šešuolėlių dvare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (488)