Moteris pasakojo, kad kiekvienais metais pažymi savo gimtadienį. „Būna, kad švenčiame dviese, o būna, kad ir su vaikais. Kai švenčiu didesnį jubiliejų noriu, kad būtų kuo daugiau man brangiausių žmonių. Tad šį kartą daugiau bus svečių. Mano dukterys mėgsta man pačios paruošti šventę, padaro siurprizą. Dovanos nebūna materialios - padovanoja bilietus į koncertą, pakviečia vakarienės. Artimieji stengiasi parodyti ypatingesnį dėmesį. Tačiau tai yra paprasti dalykai – vaikai myli savo mamą, o aš myliu savo vaikus“, - kalbėjo L. Kybartienė.

Vienas iš labiausiai L. Kybartienės gerbėjus žavinčių dalykų – neblėstanti laidų vedėjos jaunystė ir grožis. Pasiteiravus, kaip L. Kybartienei pavyksta visada atrodyti puikiai, moteris tikino, kad jokių specialių procedūrų nedaranti. „Reikia gerbti save kaip žmogų, galvoti, ką valgai, judėti. Visi žino šiuos dalykus, bet svarbiausia juos vykdyti. Reikia palaikyti optimistines nuotaikas, džiaugtis smulkmenomis, žmonėmis, kuriuos sutinki. Reikia žiūrėti į gyvenimą su šypseną, net tada, kai atsitinka blogesni dalykai“, - tikino moteris.

„Linkėčiau neprarasti savęs tokios, kokia esu. Ir tie žmonės, kurie bendrauja su manimi ir kuriuos aš myliu, džiaugtųsi, kad aš esu ir tuo, ką aš galiu jiems duoti“, - gimtadienio proga sau linkėjo L. Kybartienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)