G. Alijeva DELFI teigė, kad savo gimtadienį planuoja švęsti savaitgalį – susitiks su draugėmis, pasimėgaus gėrimo taure. „Kažko ypatingo tikrai neplanuoju. Šis gimtadienis nėra svarbus, po poros metų, manau, reikės rimčiau atšvęsti“, - teigė Goda.

Moteris pasakojo, kad sutuoktinis krepšininkas Rolandas Alijevas ją pasveikino ryte. Tiesa, kol kas G. Alijeva iš vyro dovanos dar negavo. „Žiūrėsime, kas bus vakare. Tikiuosi staigmenos“, - juokėsi ne kartą gražiausia Lietuvos įžymybe išrinkta Goda.

„Turiu du pačius nuostabiausius vaikus, vyrą, kuris niekada manęs nepalieka, šeimą, artimas drauges. Turiu daugybę nematerialių dalykų, kurie mane džiugina kiekvieną dieną. Manau, kad tai yra gyvenime svarbiausia. Savo gyvenimu tikrai negaliu skųstis. Negalima Dievo varyti į medį. Pramogų pasaulyje sukausi nuo 16-kos metų, nebuvau ištekėjusi. Galiausiai toks gyvenimas pabodo, grupės veikla šiek tiek aprimo. Natūralu, kad gyvenime reikalingos permainos“, - kalbėjo buvusi atlikėja, auginanti du vaikus - dukrą ir sūnų.

Nors į sceną moteris nežada grįžti, tačiau į darbą televizijoje nespjauna. Goda teigė kol kas nesulaukusi prodiuserių pasiūlymų, tačiau neslėpė jų laukianti.

„Gimtadienio proga sau norėčiau palinkėti kantrybės, nes man visada norisi visko čia ir dabar. O ypač tai galioja vaikų auklėjimui. Gyvenime dažnai visko norisi per greitai. Dar palinkėčiau sau ryžto, nesustoti svajoti, nes svajonės turi keistą savybę – jos pildosi. Norėčiau vertinti kiekvieną akimirką, nes jos lekia labai greitai. Apie tai anksčiau net nepagalvodavau, tačiau augindama vaikus tai labai jaučiu“, - sau palinkėjimus vardijo G. Alijeva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)