Apie dalyvavimą konkurse „Model Turned Superstar“

Dar 2013 metų pavasarį L. Aleksandrovičiūtei pavyko praeiti atranką į tarptautinį realybės šou „Model Turned Superstar“. Apie pagrindinį šou prizą vieną milijoną dolerių ir galimybę nusifilmuoti Holivudo filme tada svajojo ne viena jauna mergina.

„Organizatorius pažinojau keletą metų iki konkurso, kurie mane ir informavo apie būsimą realybės šou. Jie pasakojo, kad tai bus labai didelis ir prabangus televizijos projektas. Praėjus pusmečiui, jau filmavausi atrankoje, kuri vyko Honkonge. Aš buvau viena iš trijų merginų, pakviestų dalyvauti finale Los Andžele“, – pasakojo Laura.

Modelis pasakojo, kad Los Andžele gyveno prašmatniame name, kur kiekvieną dieną turėjo po kelis filmavimus bei fotosesijas. Taip pat būta ir įvairių užduočių pademonstruoti aktoriniams sugebėjimams. Tačiau konkurso laimėtojos rinkimuose vis dėl to svarbiausi buvo žiūrovų balsai. Lietuvaitė, surinkusi daugiau nei 9 tūkstančius gerbėjų balsų, buvo vadinama viena iš šio konkurso favoričių, tačiau jo nugalėtoja netapo.

„Iš pradžių rodėsi, kad merginos perkąs viena kitai gerklę – konkurencija buvo išties nemaža. Tačiau vėliau supratau, kad šis šou man davė 11 draugių iš skirtingų pasaulio šalių", – apie šou gyvenimą pasakojo modelis.

Iki realybės šou reklamos agentūroje dirbusi mergina sakė, kad nors konkurso ir nelaimėjo, iš jo parsivežė patirtį, kuri jokiais pinigais nepamatuojama.

„Žinoma, tokios patirties niekada neatsisakyčiau, juk dirbome su profesionalų komanda. Ten išmokau rūpintis savimi, sportuoti ir sveikai maitintis. Tuometiniai darbdaviai juokėsi ir sakė, kad lauks manęs sugrįžtančios į Lietuvą, tačiau po šou į ofiso darbą nusprendžiau nebegrįžti. Konkursas suteikė man pasitikėjimo savimi, todėl nusprendžiau tęsti modelio darbą, kurio dėka aš galiu keliauti ir plėsti savo akiratį".

Apie modelio karjerą

Šiuo metu profesionalaus modelio darbą dirbanti L. Aleksandrovičiūtė sakė, kad didžiausias darbo pliusas yra kelionės ir profesionalai, su kuriais jai tenka dirbti Turkijoje, Meksikoje, Libane ir kitose pasaulio šalyse.

„Praėjusią savaitę į Lietuvą grįžau iš Meksikos, tačiau prieš tai dirbau Libane. Ten fotografavausi tokiems leidiniams kaip „Nuun“, kuris yra vienas populiariausių Libano žurnalų,„Elle“ ir kituose. Visais mano darbais rūpinasi agentas ir labai geras draugas iš Serbijos“, – sakė Laura.

„Pabundi, nusišypsai ir galvoji, kad šiandien bus geriausia diena, kokia tik gali būti. O diena prasideda anksti, keliuosi 6–7 valandą ryto, vairuotojas pasiima mane ir nuveža į darbą, kur su visa komanda papusryčiaujame. Kadangi dirbu su profesionalais, fotosesijos netrunka labai ilgai. Libane iš naujo įsimylėjau modelio darbą – jis nebuvo lengvas, tačiau nebuvo ir varginantis, o kolegų profesionalumas žavėjo“, – apie modelio darbo dieną pasakojo mergina.

Pasak L. Aleksandrovičiūtės, modelio karjeros aukštumos nėra jos siekiamybė. Merginai šis darbas suteikia galimybę keliauti, o kelionės yra jos įkvėpimo šaltinis.

„Nemanau, kad tai bus pagrindinis mano pajamų šaltinis, juo labiau profesija. Kolkas šis darbas leidžia pamatyti skirtingas pasaulio šalis, pažinti jų kultūrą, žmones. Žinoma, visada svajojau tapti „J'adore“ kvepalų veidu ir atsidurti ant žurnalo „Bazaar“ viršelio, bet jeigu man tai nepavyks, vadinasi, ne taip stipriai to troškau“.

Apie rašomą knygą, santuoką, skyrybas ir idealios šeimos viziją

23-ejų mergina ne tik daug svajoja, tačiau verčia savo svajones realybe. Šiuo metu Laura baiginėja rašyti pirmąją savo knygą, apie kurią pasakojo labai nenoriai.

„Vieną akimirką žiūrint į jūrą tai tiesiog atėjo, – paklausta, kaip kilo idėja parašyti knygą sakė Laura, – o dabar knyga jau beveik baigta. Rašyti įkvėpė meilė, nes ji yra visur. Tik mes užsibuvę savo rutinoje pamirštame gražius dalykus, susikuriame begalę problemų, kurių net nėra“, – DELFI sakė mergina.

Knygą anglų kalba jauna moteris išleis pasislėpusi po slapyvardžiu. Pasak jos, taip pasirinko dėl to, kad joje patalpino daug asmeninių dalykų, kurių nenorėtų atskleisti bet kuriam praeiviui.

„Knygą rašau anglų kalba. Ar bus lietuviškas vertimas? Mamai ir tėčiui – taip. Ji bus skirta visiems. Mano tikslas, kad žmonės pamatytų pasaulį, kaip jį matau aš, bet savo vardu su visais dalintis nenoriu. Tikiu, kad mano knyga įkėps ne vieną. Juk vieni mato lempos šešėlį, o kiti – šokančios moters siluetą ant sienos. Norėčiau, kad žmonės išmoktų būti laimingi... Man ir pačiai ilgai atrodė, kad aš būsiu laiminga tada, kai pasieksiu kažką, bet juk ne tikslas atneša laimę, o kelionė iki jo. Ir galiausiai mūsų laimė nepriklauso nuo nieko kito, tik mūsų pačių pasirinkimo“.

Būdama 19 - os Laura ištekėjo, o šiais metais jos santuoka iširo. Kaip pati sakė, lengva nebuvo, bet mergina nesielvartauja, tvirtai žengia pirmyn ir viską priima, kaip išmoktą pamoką.

„Keturi metai santuokos davė patirtį, – sako mergina, – tai buvo pamoka. Laikas praleistas kartu buvo nuostabus, tačiau tai baigėsi, vadinasi, mūsų abiejų laukia kažkas geresnio", - sakė jauna moteris. 

Nesėkmingi santykiai merginai nekliudo svajoti apie būsimą idealią šeimą. Kaip ji pati sako, Laura tiki meile, santykiais ir laiminga santuoka.

„Turiu šeimos viziją – pirmiausia norėčiau, kad vyras gerbtų moterį, o moteris, savo ruožtu, gerbtų vyrą. Idealiu atveju norėčiau dviejų vaikų, iš kurių vyresnis būtų berniukas, o jaunesnė mergaitė – labai tipiška... O svarbiausia, noriu laimingos ir sveikos šeimos", – DELFI sakė mergina.

Tolesni merginos siekiai - modelio darbas Amerikoje, Laura taip pat užsiminė, kad nori save išbandyti aktorės rolėje, išleisti savo apatinio trikotažo liniją bei studijuoti psichologiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)