Žiniasklaida teigia, kad pora šiuo metu apsistojusi Cezarėjoje – čia gyvena ir garsūs teisininkai bei šou pasaulio atstovai. Ala ir Maksimas šioje vietoje išsinuomojo namą. Nors dar prieš kurį laiką atlikėja tikino, kad netrukus žada grįžti į Rusiją, regis, šie planai atidėti, rašo segodnya.ua.

„Express Gazeta“ duomenimis, Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas jau kreipėsi dėl Izraelio pilietybės suteikimo. Pora taip pat ėmė ieškoti mokyklos dvyniams Hariui ir Lizai.

Anksčiau Haris ir Liza lankė prestižinę „Pirmąją Maskvos gimnaziją“, kurioje mokslas vieneriems metams abiem vaikams kainavo apie 30 500 eurų. Be to, mokyklos teritorija griežtai saugoma, įeiti čia pavyksta tik su elektroniniais leidimais ar išankstinėmis paraiškomis.

Tiesa, po žinios apie poros išvykimą buvo prabilusi ir Alos bičiulė, kuri tikino, kad atlikėja su šeima jau yra namuose Rusijoje.

„Nežinau, kur yra Ala ir Maksimas. Žinoma, jie grįš iš atostogų. Ala labai myli Rusiją. Ir galbūt ji jau čia, namuose“, – Rusijos žiniasklaidai sakė M. Stavitskaja.

Tiesa, regis, ši informacija nepasitvirtino.

Visai neseniai reaguodamas į informaciją, esą, Rusija jau kuria instagramo pakaitalą „Rossgram“, šoumenas M. Galkinas socialiniuose tinkluose nepraleido progos pasijuokti: „Rossgram – naujas anoniminis alkoholikų klubas“.

Žinia, kad A. Pugačiova su šeima paliko šalį, pasirodė po to, kai dainininkė buvo pastebėta oro uoste. Karo fone Rusiją nusprendė kuriam laikui palikti daug žvaigždžių, tarp kurių – Ksenija Sobčiak, Renata Litvinova, Zemfira ir kt. Kai kurie teigė tiesiog išvykę planuotų atostogų. Kiti, įskaitant žurnalistę Boženą Rynską, prisipažino norintys išvykti dėl karo Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją