Paskutiniais Žanos Friskės gyvenimo metais darytų nuotraukų – vos viena kita, todėl kiekvienas kadras ypač brangus atlikėjos artimiesiems, rašo dni.ru. Kai sirgo vėžiu, žvaigždė nebesirodydavo publikai: nenorėjo, kad gerbėjai pamatytų, kaip ji pasikeitė.

Žana Friskė su šeima

Kiek anksčiau Žanos Friskės sesuo paviešino kitą bendrą nuotrauką. Joje seserys stovi susikabinusios vienoje iš Majamio gatvių. Tas kadras internautus ypač sujaudino. Daugelis prisipažino vis dar liūdintys dėl įžymybės mirties.

Kaip buvo rašyta portale dni.ru, Žana Friskė mirė 2015 metais. Jai teko kovoti su galvos smegenų augliu. Dainininkės gerbėjai pastebi, kad Natalija darosi vis panašesnė į garsiąją savo seserį.

Verta priminti, kad neseniai Žanos Friskės sesuo ryžosi pakoreguoti savo išvaizdą. Kosmetologinėje klinikoje Natalija apsilankė norėdama pasiryškinti lūpas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)