Fotosesija buvo skirta naujausiam žurnalo „New You“ numeriui, nuotraukose drauge su Carmen pasirodė ir kitas modelis – Beverly Johnson, rašo PEOPLE.

Vienoje iš nuotraukų C. Dell'Orefice pozuoja atsigulusi ant lovos, vilkinti tik kelnaites, o krūtinę užsidengusi antklode.

C. Dell'Orefice karjera mados pasaulyje skaičiuojama dešimtmečiais. Paklausta, ar jaukiai jautėsi fotosesijos metu, ji teigė, jog patogiau ir negalėjo būti.

„Dirbant su pripažintu fotografu Fadiliu [Berisha], svarbiausia yra jo matymas, pajautimas, tai, ką jis mato manyje ar tavyje. Fotosesijų studijoje mes visos esame aktorės, toks mąstymas labai padeda“, - sakė modelis.

C. Dell'Orefice karjerą pradėjo 1946 m., kai būdama 15 metų, pasirodė žurnale „Vogue“. Tuomet ji tapo vienu jauniausių modelių, kada nors pasirodžiusi šio ikoniškojo mados žurnalo puslapiuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)