Savaitgalį po ilgo laiko į „Instagram“ sugrįžusi A. Pugačiova pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame sugalvojo paneigti sklandžiusius gandus apie tariamai išleistą jos naujausią albumą.

Tai paneigusi ji pridėjo, kad gerbėjams gali padovanoti tik naujas dainas, o tą būtų geriausia padaryti per jos 75-ąjį gimtadienį.

„Sužinojau paskutinė, kad yra išleistas mano albumas. Bet džiaugiuosi, labai ačiū. Gera dovana jubiliejaus proga. Na, ir jubiliejaus proga galiu padovanoti tik naujas dainas. Tad palaukite, mano mylimi gerbėjai, tai tik dėl jūsų“, – vaizdo įraše sakė A. Pugačiova.

Šis dainininkės sugrįžimas dalį gerbėjų kaip reikiant pradžiugo.

„Nepakartojamai nuostabi moteris“, – po įrašu rašė vienas internautas.

„Žinokit, kad jūs, kaip ir anksčiau, sušildote milijonus žmonių širdis. Tik būkite sveika ir laiminga!“ – palinkėjo dainininkės gerbėjas.

Kitą dieną moteris įkėlė ir dar vieną įrašą, kuriame parodė seniai matytą plačią šypseną. Po nuotrauka A. Pugačiova parašė jaudinančią žinutę.

„Pirma pavasario diena. Geltonų gėlių festivalis. Niekada nepasiduokite! Niekada nenusivilkite! Taikos jūsų namuose“, – sekmadienį rašė garsi estrados dainininkė.

Akyliausi nepraleido progos panagrinėti jos parašytų žodžių. Svarstė, kad tai gali būti užslėpta žinutė. Todėl garsiai moteriai dėkojo už palaikymą.

„Nepasiduokite! Viena frazė, Ala Borisovna, ir mes viską supratome. Ačiū, kad išliekate žmogiška“, – po įrašu dėkojo gerbėjas.

„Nuostabioji Ala Borisovna, ačiū jums! Jie nepasidavė, nepasiduosime ir mes“, – rašė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją