Tuomet devyniolikos aktorė gavo vaidmenį 1995 metų filme „Hakeriai“ („Hackers“) ir sumanė atkreipti dėmesį išsirengdama priešais fotografo objektyvą.

Pasirodė, kad Angelina visiškai nesibaimina objektyvų, todėl priešais Los Andželo fotografą Marcelį Indiką pozavo itin drąsiai, nevengdama gundančių pozų. Pradedančiosios aktorės kūną pridengė provokuojanti juoda suknelė, o pečius siekė banguotos tamsios garbanos. Vienoje fotografijų Angelina suknelę nutempusi žemyn rūko cigaretę, jos plaukai susukti suktukais. Nuotraukose taip pat galima išvysti aktorę pusnuogę prisišliejusią krūtine prie sienos, ant nugaros matosi pirmosios jos kūną papuošusios tatuiruotės.

Šios pikantiškos nuotraukos aktorei kelia skaudžiai malonius prisiminimus – filmas apie kompiuterinius nusikaltėlius tapo jos tramplinu į sėkmę, o jo filmavimo aikštelėje ji susitiko savo pirmąjį sutuoktinį, britų aktorių Jonny Lee Millerį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)