Jau teko matyti, kaip Madonna bučiuojasi su Britney Spears ir Christina Aguilera. Akivaizdu, kad popscenos ikona sumanė tęsti 2003-iaisiais per MTV Muzikos vaizdo klipų apdovanojimus pradėtą tradiciją.

Niujorko LGBT+ bendruomenės renginiams skirtą savaitgalį dainininkė pradėjo itin pikantišku pasirodymu, neapsiėjusiu ir be aistringo bučinio – šįsyk su repere Tokischa, rašo „Daily Star“.

Per ketvirtadienį vakare įvykusį pasirodymą sensacingoji atlikėja šliaužiojo ir ropinėjo po sceną vaizduodama seksualius, lytinį aktą primenančius judesius.

Niujorko „Terminal 5“ arenoje surengto šou žiūrovams Madonna pasirodė su ažūriniu korsetu, juodais, blizgučiais nusagstytais šortais, tinklinėmis kojinėmis ir baikeriškais batais aukštais kulnais.

Iššaukiantį 63-ejų metų atlikėjos įvaizdį papildė trumpas švarkelis, nuo kurio karojo sidabro spalvos grandinės.

Iš pradžių žvaigždė raičiojosi po sceną mojuodama per vidurį perskirtais šviesiais plaukais, bet po kiek laiko jos amplua staiga pasikeitė.

Dabar jinai vilkėjo odinę biustjė, iš po kurios kyšojo rožinė nėriniuota liemenėlė. Šiuos apdarus papildė geltonos spalvos „Adidas“ komplektas – šortai ir trumpa striukė.

Netrukus, skambant kūriniui „Hung Up“, prie jos prisijungė 26-erių metų reperė Tokischa ir štai tada scenoje pasidarė ne juokais karšta: po geidulingo bučinio pačioje dainos pabaigoje Madonna, lipdama nuo scenos, žaismingai pliaukštelėjo reperei per pasturgalį.

Užuominų apie Madonnos bendradarbiavimą su Tokischa būta ir anksčiau. Per pokalbį su „Billboard“ iš Dominikos kilusi reperė savo balsą apibūdino kaip tokį, kuriame juntama roko muzikos įtaka.

„Būtent tą muziką aš labiausiai mėgstu. Mano stilius atviras. Gali pasirodyti niūrus, bet jis spinduliuoja laimę“, – kalbėjo ji.

Atrodo, reperė sugeba surengti šou, panašius į Madonnos: žurnalas „Rolling Stones“ jos pasirodymus apibūdino kaip išlaisvinančius ir triukšmingus – tokius, kuriuose žmonės sugeba duoti valią keisčiausiems savo įnoriams.

Per pokalbį su leidiniu Tokischa atkreipė dėmesį į tiesmukus savo dainų tekstus ir pabrėžė, kad viskas, apie ką ji kalba, – labai realu.

Ne per seniausiai socialiniame tinkle „Instagram“ buvo galima peržiūrėti visą seriją Madonnos paviešintų nuotraukų, kurioms ji ir Tokischa pozuoja rodydamos liežuvius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)