Verkos Serdiučkos pasirodymą stebėjo Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas. Prie jų salėje sėdėjo atlikėjas Andrejus Makarevičius, rašo unian.net.

Sprendžiant iš A. Makarevičiaus žmonos nufilmuotų kadrų, M. Galkinui ir A. Pugačiovai patiko A. Danylkos pasirodymas. Sutuoktiniai šypsojosi ir kažką intensyviai aptarinėjo. Visgi pats faktas, kad primadona žavisi Verka Serdiučka, gerokai papiktino dalį Rusijos kontingento.

Kai kurie tuojau pat puolė prie socialinių tinklų ir ėmė rašyti, kad A. Pugačiova galutinai atsižadėjo Rusijos – juk linksminasi klausydama, kaip dainuoja ukrainiečiai.

Ypač daug dėmesio Rusijos auditorija skyrė frazei „Russia goodbye“, kurią jie dabar puikiai girdi skambant dainai „Dancing Lasha Tumbai“.

Štai kelios frazės, kuriomis plūdosi komentatoriai iš Rusijos: „Fu, šito iš Alos Borisovnos nesitikėjau“, „Nuo šiol aš – nebe sekėjas!“, „O jie sau linksminasi, išdavikai!“

Beje, pagiežingų komentarų – kur kas mažiau nei palankių. Daugelis gyrė Verką Serdiučką ir dėkojo A. Pugačiovai už tai, kad palaiko L. Vaikulės festivalį.

Neprošal priminti, kad šiame festivalyje M. Galkinas netikėtai sudainavo duetu su L. Vaikule. Kol jis dainavo, A. Pugačiova šalia šoko: buvo akivaizdu, kad ji nusiteikusi kuo puikiausiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)