Dėl karo, kurį Rusija pradėjo Ukrainos teritorijoje, Ala Pugačiova su šeima išvyko gyventi į Izraelį. Taip ji parodė, kad nepritaria kruvinam Vladimiro Putino karui, rašo unian.net.

Rusų dainininkė su vyru ir vaikais šiuo metu gyvena Maksimo Galkino brolio viloje, o jų buvusius namus netoli Maskvos, kuriais žavėjosi kone visas pasaulis, nupirko vienas paslaptingas verslininkas.

Dabar Rusijos žiniasklaida pradėjo skelbti, esą dėl problemų su sveikata Ala Pugačiova ketina palikti Izraelį. Žurnalistai, remdamiesi dainininkei artimais žmonėmis, teigia, jog vasarą ten būna labai karšta, o dainininkė negali pakęsti karščio, todėl iki pat rudens su vaikais bus Jūrmaloje (Latvija).

Pranešama, kad A. Pugačiova jau susitarė dėl apartamentų nuomos viloje „Marta“ – tai vienas brangiausių kompleksų visoje Latvijoje. Šioje viloje su šeima ji apsistoja kiekvieną kartą, kai tik atvyksta į Jūrmalą. Dar vienas šios vilos privalumas yra tas, kad ji stūkso netoli artimos primadonos bičiulės Laimos Vaikulės namų.

Oficialiai nei Maksimas Galkinas, nei pati A. Pugačiova nepatvirtino, kad jie palieka Izraelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją